ICT Palvelupäällikkö
Oulun Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Sykkiikö sydämesi digille ja haluatko tehdä työtä, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä?
Tule rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta.

Tule Oulun Energialle ICT Palvelupäälliköksi!

Sinulla on kokemusta ICT palveluiden toimintaympäristöstä ja projekteista. Tunnet palvelutoiminnan prosessit ja osaat ajatella myös loppukäyttäjää. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi ja pystyt ohjaamaan tavoitteellisesti yhteistyötä asiantuntijakumppaneiden kanssa.

Vastaat ICT palvelujen suunnittelusta, tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä sopimuskumppaneiden kanssa sekä huolehdit palveluiden saumattomasta toimivuudesta ja asiakaskokemuksesta koko konsernissa. Loppukäyttäjäpalveluiden lisäksi vastaat kapasiteetti- ja tietoliikennepalvelujen kehittämisestä ja toimeenpanosta sekä toimit projektipäällikkönä erilaisissa ICT- ja digitalisaatioprojekteissa. 

Toimit yhteyshenkilönä ICT:n ja muun organisaation rajapinnassa. Tavoitteenasi on luoda positiivinen käyttäjäkokemus tietohallinnon palveluista ja hankkeista sekä organisaatiolle että loppukäyttäjille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän näköalapaikalla nopeasti kehittyvällä energiatoimialalla. Meillä sinua odottaa innostava työyhteisö, jossa saat luoda rohkeasti uutta ja kehittyä itsekin. Tehtävässä raportoit ICT- ja digitalisaatiojohtajalle.

Meillä pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduista ja työskentelemään joustavasti myös etänä. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

Onko sinussa Pohjoista voimaa ja energiaa? Täytä hakulomake palkkatoiveineen 23.1.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja antavat Seniorikonsultti Veli-Antti Vasela, MPS-Yhtiöt, puh. 0400 294 433 ja liiketoimintajohtaja Tuomas Savola, Oulun Energia -konserni, puh. 040 159 5939

Sijainti: Kasarmintie 6, Oulu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot