(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö
Suomen Transval Group oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Tule meille töihin!

Transvalissa kehitämme logistiikan ulkoistuspalveluita asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin. Liiketoimintamme kasvaa ja haemme joukkueeseemme teknisesti osaavaa ja ratkaisukeskeistä palvelupäällikköä vastamaan ICT-palveluiden toimivuudesta ja kehityksestä.

Tehtäviisi kuuluu päivittäisen palvelutoteutuksen ohella tiimin johtaminen, toiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä yhteistyö Transvalin liiketoimintojen ja yksiköiden, toimittajien sekä emoyhtiömme Postin kanssa. Osan asioista teemme itse, osassa tehtävissä meillä on kumppaniverkosto auttamassa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavien ICT-palveluiden johtamisesta, kehitysprojektien läpiviennistä, toimittajien hallinnasta sekä liiketoimintaa tukevien ratkaisuiden suunnittelusta. Teknistä osaamista omaat esimerkiksi Microsoft O365 -palveluiden hallinnasta, pilviympäristöistä ja niiden hyödyntämisestä, infrapalveluista ja työasemien hallinnasta sekä integraatioratkaisuista.

Arvostamme

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK, DI tai muu vastaava)
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä viestintätaitoja
  • tavoitteellisuutta, aktiivisuutta ja liiketoimintalähtöistä palveluasennetta
  • itseohjautuvaa työotetta ja kykyä johtaa palvelutiimiä
  • intoa ratkoa teknisiä haasteita sekä motivaatiota kehittää omaa ja tiimin osaamista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän Suomen suurimman ulkoistuslogistiikan toimijan palveluksessa osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä ja yhtiömme kasvutarinaa. Meillä Transvalilla myös #asenneratkaisee.

 

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Hiltunen, teemu.hiltunen@transval.fi puh. 050 5932 612, jätä tarvittaessa soittopyyntö viestillä.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme tehtävästä mielellämme lisää!

Odotamme hakemustasi pikaisesti, viimeistään 19.2.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

 

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa ja kaupoissa/myymälöissä. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat vastuullisesti ja turvallisesti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Postintaival 7 A