(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme Digitan ICT-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen ICT-palvelupäällikköä.

Palvelupäällikkönä vastaat Digitan liiketoimintaratkaisuiden IT-Infra palveluista ja niihin liittyvistä tietoturvaratkaisuista. Olet vastuussa yhdessä kumppaneiden kanssa Digitan IT -infran arkkitehtuurista sekä sen kehittämisestä. Tuet ja fasilitoit liiketoimintayksiköitä ja palvelutuotantoa IT -infraan liittyvissä kysymyksissä, ja varmistat että Digitalla on käytössään riittävä osaaminen ja kyvykkyys liiketoimintaratkaisuiden kehittämiseen ja ylläpitoon IT-infraan liittyen. Hallinnoit Digitan kumppaneita, palveluntarjoajia ja järjestelmätoimittajia, ja osallistut oman vastuualueesi osalta ICT-budjetointiin ja kulujenhallintaan.

Haemme aktiivista osaajaa ja tekijää, jolla on aito kiinnostus kehittää yrityksemme toimintaa ja jolla on itseohjautuvan tavoitteellinen ote asioiden toteuttamiseen. Tulet työskentelemään tiiviisti erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat perusedellytys tehtävässä onnistumiseksi. Tekninen korkeakoulututkinto tukee tehtävän menestyksellistä hoitamista. Vastuullesi kuuluu myös hands-on järjestelmäylläpitoa, toivommekin sinulta joustavuutta työajoissa tarpeen mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa ja monipuolista kokemusta konesalipalveluiden (palvelimet, virtualisointi, levyjärjestelmät, BU, käyttöjärjestelmät, tietoturva ja tietoliikenne) suunnittelusta ja ylläpidosta. Eduksesi katsomme käytännön kokemuksen NetApp, VMware, Nutanix, Windows ja Linux -tekniikoista sekä AWS ja Azure pilviympäristöistä.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset mukaan Digitan kehittyvän IT-ympäristöön. Saat ympärillesi mukavan työyhteisön ja itsenäisen vastuualueen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 21.2.2020 asti.