(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa 680 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.

Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 1 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.

www.caruna.fi, Twitter @CarunaSuomi

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen? Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa Caruna huolehtii asiakkaistaan parhaana palkintonaan tyytyväinen asiakas.

Etsimme asiakkaallemme Carunalle toimittajayhteistyön lainalaisuudet tuntevaa

ICT-PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Espoon Upseerinkadun toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä avautuu, koska nykyinen roolinhaltija etenee Carunalla sisäisesti urapolullaan. Valittu henkilö tulee työllistymään Experiksen palkkalistoille. Aloitus tehtävässä olisi vuoden 2020 alussa ja määräaikaisuus kestää elokuun loppuun.

ICT-palvelupäällikkönä työskentelet osana asiantuntevaa ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa palvelupäälliköiden tiimiä. Tiimin vastuulla ovat useat Carunan kriittiset järjestelmät, kuten Scada, ADMS ja OT telekommunikaatioverkko.

ICT-palvelupäällikön tehtäviin kuuluu:

  • Carunan ala-asemayhteyksiä hoitavaan mobiili/satelliittiverkkoon (Field Communication Network) liittyvä palvelunhallinta, vikatilanteiden hoito ja toimittajahallinta
  • OT (Operational Technology) WAN:ia koskeva toimittaja- ja sopimushallinta
  • Projektitehtäviä

Hakijalta odotamme:

  • Useamman vuoden työkokemusta palvelupäällikön tehtävistä ja tietoliikennetekniikan parista
  • Näyttöjä menestyksekkäästä toimittajarajapinnassa työskentelystä
  • Soveltuvaa vähintään alemman korkeakoulututkinnon tasoista koulutusta
  • Ymmärrystä palomuureista
  • OT-tuntemus on eduksesi

Tarjoamme kiinnostavan ja kehittävän roolin osana asiantuntevaa tiimiä myös konsulttien näkökulmasta hyvin pidetyllä työnantajalla. Hyvä työilmapiiri ja toimitilat tukevat onnistumistasi tehtävässä. ICT-palvelupäällikkönä Carunalla sinulla on mahdollisuus olla mukana jakamamassa hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Hae kauttamme Carunalle töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi heti alla olevan hae -painikkeen kautta. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Delivery Manager Nina Laitakari nina.laitakari@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.