(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö
Finrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Haemme nyt ICT-palvelupäällikköä vastaamaan rautatieliikenteenhallinnan tietojärjestelmäkokonaisuuksista sekä niiden kehittämisestä ja hallinnoinnista.

ICT-palvelupäällikkö vastaa rautatieliikenteenhallinnan tietojärjestelmäkokonaisuuteen liittyvistä konesali- ja pilvipalveluiden kehittämisestä ja hallinnoinnista. Tehtävän keskeisimpänä tavoitteena on rautatieliikenteenhallinnan tietojärjestelmien häiriöttömän toiminnan varmistaminen 24/7.

Tehtävään valittavan henkilön taustasta ja osaamisesta riippuen tehtävään voi sisältyä myös muita rautatieliikenteenohjaukseen ja hallintaan liittyvien teknisten järjestelmien asiantuntija- ja projektipäällikkötehtävät. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen uuden toimintaympäristön suunnitteluun ja rakentamiseen.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä it-alan koulutusta
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta palvelupäällikön tehtävistä, mielellään konesalipalveluiden parista
  • Kokemusta julkisista hankinnoista
  • Ymmärrät ICT-varautumisen ja tietoturvan vaatimukset sekä keskeiset tietoliikenne- ja verkkopalvelut
  • Sinulla on hyvät kirjalliset ja sosiaaliset taidot sekä hyvät neuvottelutaidot
  • Kielitaito: suomi ja englanti
  • AWS-, ITIL- ja tietoturvasertifikaatit katsotaan eduksi. Ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Sinulla on määrätietoinen, systemaattinen ja tarkka työskentelyote. Sinulla on vahva halu oppia uutta muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluat työskennellä nopeasti kasvavassa organisaatiossa ja olet hyvä vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Arvostamme avointa ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamusta herättävää olemusta. Olet kiinnostunut muista ja olet hyvä kuuntelija. Luot hyvät suhteet yhteistyökumppaneihin ja henkilöstöön.

Tarjoamme     

Tarjoamme vahvan kotimaisen matkustajaliikenteen turvallisuuteen ja sujuvuuteen vaikuttavan organisaation, joka kehittyy voimakkaasti omalla alallaan. Olemme poikkeuksellisen rento ja innostunut tiimi. Meillä on hyvät henkilöstöedut. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä toimintaa. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä tiimissä, joka luo uutta ja vaikuttaa työllään koko Suomen liikennejärjestelmän kehittämiseen.

Palkka ja edut

Kiinteä kuukausipalkka, tulospalkka, kattava työterveys, lounassetelit, liikuntasetelit sekä työmatkatuki.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja antaa johtava konsultti Kristiina Aaltonen, Nordic Progress Oy, puh. 050 3818953, kristiina.aaltonen@nordicprogress.fi