(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme ICT:n Sisäiset järjestelmät -yksikköön Toiminnanohjausjärjestelmät-tiimin esimieheksi

kokenutta ICT-palvelupäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen.

Tiimi kehittää ja ylläpitää Veikkauksen toiminnanohjausjärjestelmiä talouden, HR:n, myynnin, myyntipaikkapalveluiden ja logistiikan alueilla yhdessä Veikkauksen toimintojen, muun ICT:n ja palvelutoimittajien kanssa.

Oletko Sinä etsimämme palvelunhallintaan intohimoisesti suhtautuva esimies, jolla on energinen ja positiivinen työasenne?

Odotamme Sinulta laaja-alaista osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä ja palvelunhallinnasta. Sinulla on kokemusta sekä toiminnanohjausjärjestelmien, että ICT-toimintojen kehittämisestä.  Tarvitset työssäsi liiketoimintaosaamista ja -ymmärrystä.

Edellytämme Sinulta erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisu- ja palveluhenkistä asennetta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä muiden kanssa. Sinulla on kykyä kehittää itseäsi ja asiantuntijatiimiäsi valmentavasti sekä osallistua yksikön toiminnan kehittämiseen. Sinulla on IT-painotteinen tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa.

Tarjoamme Sinulle mahtavan tiimin johdettavaksi innostuneessa, motivoituneessa ja ammattitaitoisessa ICT-toiminnossa. Saat monipuolisia mahdollisuuksia kehittää toiminnanohjausjärjestelmien koko elinkaaren hallintaa. Työ on jatkuvaa kehittämistä ja uuden oppimista sekä itsenäinen ja vastuullinen tehtävä Veikkauksen kiehtovassa ja vauhdikkaassa maailmassa. Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön pääkonttorissamme Helsingin Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisäisten järjestelmien päällikkö Laura Rapeli 5.9. klo 14.30 - 16.00 ja 13.9. klo 9 -10, puh. 040 558 8031.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:n kera viimeistään 16.9.2018.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Talentor Finland Oy:n kanssa.

Valitusta henkilöstä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.