(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö / tietoturva-asiantuntija
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule ICT- palvelupäälliköksi toiseen ICT-palveluhallintatiimeistämme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme ICT- palvelupäällikköä, jonka työnkuvaan kuuluu myös tietoturva-asioiden parissa työskentely. Palvelupäällikkönä vastaat Carunan ITSM- ja projektihallintajärjestelmistä. Vastuullasi on myös prosessijärjestelmien (käytöntuki- ja käytönvalvontajärjestelmät, OT-järjestelmät) tietoturvan koordinointi ja kehittäminen sekä prosessijärjestelmiin liittyvä konesali-infra. Kuulut Carunan kyberturvan virtuaalitiimiin.

Tarjoamme

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Tarjoamme tiimin, jossa on mukava tehdä töitä ja jossa kaikkien mielipiteitä kunnioitetaan. Työssäsi pääset palvelemaan laajasti kaikkia carunalaisia sekä OT-järjestelmien osalta kriittistä käyttökeskustamme, jossa valvotaan Carunan kaikkien 680 000 asiakkaan sähkönjakelua. Osana kyberturvan virtuaalitiimiä pääset työskentelemään liiketoimintojen ja kehitysyksikön kanssa tiiviissä yhteistyössä. Lisäksi kuulut Carunan suurhäiriöorganisaatioon, jossa vastaat palvelujesi toimivuudesta myös poikkeustilanteissa.

Odotamme

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta ICT- palveluhallinnan tehtävistä sekä aitoa osaamista ja aitoa kiinnostusta tietoturvaan. Kriittisten prosessijärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi. Vahvuutena näemme vahvan omajohtamisen ja hyvät yhteistyötaidot niin kollegoiden kuin toimittajienkin kanssa. Tehtävässä kaivataan järjestelmällistä työskentelyotetta ja innokkuutta seurata tietoturvan trendejä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tietotekniikan, tietoliikennetekniikan tai sähkövoimatekniikan korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset valmiudet toimia erialisten tietojärjestelmien kanssa. Tehtävässä menestymiseen auttavat myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Hakeminen

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 27.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-palveluhallintapäällikkö Jesse Hätönen, p. 040 709 5376. Soittoajat to 10.10. klo 13-14, pe 11.10. 14-15, pe 18.10. 13-14, to 24.10. 9-10.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja huumausainetestiä.