(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö / Fingrid Oyj, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019


Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa ja kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Meillä on avoin ja yhteisöllinen työskentelyilmapiiri. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisujen kyseenalaistamiseen ja vastuunottoon oman työn toimitusjohtajuudesta. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haemme uuteen Palvelutuotanto- ja arkkitehtuuriyksikköön ICT-infrastruktuurista ja teknologia-arkkitehtuurien kehittämisestä kokemusta omaavaa

ICT-palvelupäällikköä

Fingridissä tehtäväsi ovat Palvelutuotanto- ja arkkitehtuuriyksikön esimiestehtävät ja yksikön vastuulla olevien tiimien toiminnan ohjaus tavoitteena tiimien itseohjautuvuuden ja leader-kulttuurin kehittäminen. Digitaalisen palvelualustan ja vastuualueen toimittajayhteistyön kehittäminen kuuluvat toimenkuvaasi kuin myös ICT teknologiainfrastruktuurin visio ja toteuttaminen. Olet ICT-johtoryhmän jäsen.

Sinä olet korkeakoulutettu ja sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Esimieskokemuksen lisäksi sinulla on näyttöä onnistuneen muutoksen läpiviennistä ja rohkeaa kehittymisotetta. Kokemus konesalipalveluista ja moderneista pilvipalveluista sekä digitaalisten palveluiden toteuttamisesta ketterin menetelmin on tehtävän kannalta arvokasta kokemustaustaa.

Olet työssäsi aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä. Kannat vastuusi ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia.

Meille on tärkeää löytää uusi tiimiläinen, joka työskentelee tehokkaasti ja pystyy omaksumaan laajojakin kokonaisuuksia. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tiimissäsi ollaan ylpeitä omasta duunista, nautitaan keskinäisestä luottamuksesta ja joustetaan tarvittaessa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Fingridiläisenä olet osa tiimiä, jota yhdistää ennakkoluulottomuus ja rohkeus, kun viemme Suomea yhdessä kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Sovitko sinä energiseen joukkoomme?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hannu Kainulainen 8.8. klo 14–16:00  ja 15.8. klo 14–16:00, puh. 0400 707 563. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 18.8.2019 mennessä.

Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.