(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelupäällikkö / cloud manager
Caruna Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule ICT- palvelupäälliköksi toiseen palveluhallintatiimiimme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme ICT- palvelupäällikköä vastaamaan Carunan integraatiopalveluista ja pilvipalveluiden käytöstä yhdessä kokeneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lisäksi erityisesti julkipilven tietoturva kuuluu vastuullesi ja siten olet osa Carunan kyberturvan virtuaalitiimiä.

Tarjoamme

Tarjoamme tiimin, jossa on mukava tehdä töitä ja jossa kaikkien mielipiteitä kunnioitetaan. Työssäsi pääset palvelemaan laajasti kaikkia carunalaisia sekä 680 000 asiakastamme. Tietoturva otetaan Carunalla vakavasti ja tietoturvan varmistaminen julkipilviratkaisussa on meille kriittistä. Työnkuvasi on laaja ja pääset työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa sekä vastaamaan palvelutuotannosta ja toimittajahallinnasta. Ketterä yhteistyö kehitys- ja innovaatioyksikön kanssa on päivittäistä tässä roolissa.

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 300 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Odotamme sinulta 3-5 vuoden kokemusta niin ICT- palveluhallinnan tehtävistä kuin pilvialustojen käytöstä ja tietoturvasta. Arvostamme erityisesti tietoturva- ja integraatioalustaosaamista. Toimit itsenäisesti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot niin kollegoiden kuin toimittajienkin kanssa. Tehtävässä tarvitaan järjestelmällistä työskentelyotetta ja intoa seurata julkipilvipalveluiden kehitystrendejä ja teknisiä yksityiskohtia.

Sinulla on tehtävään soveltuva tietotekniikan korkeakoulututkinto ja olet mahdollisesti sertifioitunut julkipilviratkaisuissa ja ketterissä kehitysmalleissa. Tehtävässä menestymiseen vaikuttavat myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Hakeminen

Jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 31.7.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-palveluhallintapäällikkö Jesse Hätönen, p. 040 709 5376.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja huumausainetestiä.