(Poistunut julkaisusta)

ICT-palvelukeskuksen johtaja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. Tietohallinnon toimialalla työskentelee noin 900 ammattilaista pääosin Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkkopalvelut sekä terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarjottavat Kanta-palvelut.

Kelaan ollaan rakentamassa ICT-palvelujen kehittämiseen ja toimittamiseen keskittyvä ICT-palvelukeskus. Tavoitteena on, että uusi palvelukeskus käynnistää toimintansa vaiheittain vuoden 2019 aikana. Uudistuksen yhteydessä otetaan tietojärjestelmien kehittämisessä käyttöön ketterät toimintamallit.

Haemme aikaisintaan 1.4.2019 toimintansa aloittavaan ICT-palvelukeskukseen johtajaa Helsinkiin tai Jyväskylään. Tehtävä on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian, jotta uusi johtaja pääsee vaikuttamaan omalta osaltaan tulevan liikelaitosperiaattein toimivan tulosyksikön toimintamalleihin ja rakenteisiin. 

Edellytämme

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkinto
  • monipuolisen ICT-toimialan kokemuksen
  • käytännössä osoitettua johtamistaitoa henkilöstöasioissa, toimintamallien uudistamisessa ja muutosten läpiviennissä
  • jatkuvaa uudistumishalua ja -kykyä 
  • hyviä yhteistyövalmiuksia, palveluasennetta sekä innostavaa otetta asioiden hoidossa

Luemme eduksi

  • julkishallinnon tuntemuksen 
  • sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tuntemuksen 
  • kokemuksen ketterien toimintamallien käyttöönotosta

Menestyäksesi työssäsi tarvitset hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, koska toimit jatkuvassa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansallisten ICT-palveluiden tuottajana kehittyvässä työympäristössä. 

Lisätietoja antavat, Senior Executive Headhunter, Heini Savio 050 322 3283, Senior Advisor, Headhunter Ari Rahkonen, 040 754 3966, InHunt Group Oy ja Kehittämisjohtaja Esko Karjala, Kela, 0400 662 349.

  • viimeinen hakupäivä 25.6.2018
  • viitekoodi U0518-380

Hae tehtävää 18.6. mennessä alla olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja liitä mukaan hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi. Voit myös käydä täyttämässä hakemuksen Kelan eRekry-palvelussa, http://www.kela.fi/avoimet-tyopaikat. Rekisteröidy eRekryyn, täytä hakemus, liitä mukaan CV ja palkkatoivomuksesi. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.