ICT-palvelujohtaja
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia / Strategiaosasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tule mukaan kehittämään ja johtamaan koko Helsingin kaupungin tietoteknistä infrastruktuuria!

Oletko vahva ICT-infra- ja perustietotekniikan palveluiden ammattilainen ja kokenut palveluorganisaation johtaja ja kehittäjä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme

ICT-palvelujohtaja

johtamaan Helsingin kaupungin yhteisiä ICT-infra- ja perustietotekniikan palveluita tarjoavaa uutta palveluyksikköä. Uuden organisaation tehtävänä on tuottaa kaupungin eri toimijoille mm. tietoliikenne- ja kyberturvapalvelut, konesali- ja kapasiteettipalvelut, tukipalvelut, sovelluspalvelut sekä laitteiden elinkaaripalvelut.

ICT-palvelujohtajana vastaat siitä, että kaupungin digitaalinen perusta, koko kaupungin palvelutuotannon pohjana oleva yhteinen tietotekninen infrastruktuuri, on turvallinen ja toimintavarma. Vastaat toimittajayhteistyöstä sekä siitä, että ICT-palvelut tuotetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti siten, että ne vastaavat eri toimialojen ja keskushallinnon tarpeita. Vastuullasi on noin 100 työntekijän ja arviolta 43 miljoonan euron budjetti. Työssäsi vastaat yksikön toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä organisoimisesta. Tehtävä sijoittuu kaupunginkanslian strategiaosastolle, digitalisaatioyksikköön. Tehtävässä raportoit digitalisaatiojohtajalle.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mahdollisuuden päästä avainrooliin uuden organisaation toiminnassa, jolla on merkittävät vaikutukset sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme toimintaan sekä helsinkiläisten elämään. Lisäksi tarjoamme loistavan työyhteisön ja porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä suuren työnantajan laajat henkilöstöedut.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
ICT-palvelujohtajan virassa edellytetään laajaa ja monialaista kokemusta ICT-palvelutuotannon johtamistehtävistä sekä hyvää ymmärrystä modernin ICT-yksikön kehittämisestä.

Virassa onnistuminen edellyttää aiempaa kokemusta johtamisesta ja esihenkilönä toimimisesta. Lisäksi viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, vankka kokemus vastaavista tehtävistä, sekä suomen kielen erinomainen, englannin kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakeminen:
Hakuaika päättyy maanantaina 7.12.2020 klo 16:00. Jätä hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Digitalisaatiojohtaja Mikko Rusama, puh 050 572 2229 (soittoajat: ma 23.11. kello 8-9, ti 24.11. klo 16-18, to 26.11. klo 16-18 ja to 3.12. klo 15.30-16.30).

 

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot