ICT-Päällikkö
Napapiirin Kuljetus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Haemme Napapiirin Kuljetus Oy:lle Rovaniemelle uutta vahvistusta ICT- päällikön muodossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Lapin johtavan maanrakennusyrityksen digitalisaatioloikan ohjaksissa. Napapiirin Kuljetuksella panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja meillä on monipuoliset henkilöstöedut, mm. koko henkilöstön tulospalkkiot ja henkilöstörahasto. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee Lapin dynaamisessa pääkaupungissa Rovaniemellä ja halutessasi autamme esimerkiksi asunnon löytämisessä. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Näkemys liiketoimintaprosessien kehittämisestä ICT:n avulla sekä osaaminen ja kokemus teknologian johtamisesta antavat erinomaiset eväät tähän monipuoliseen rooliin. Erityisenä vastuualueenasi on uuden toiminnanohjausjärjestelmän valinta, projektointi ja käyttöönotto. Roolissasi tulet varmistamaan vaatimukset ja mutkattoman käytettävyyden valittavan ohjelmiston osalta. Toimit myös yhteyshenkilönä tilaajan suunnalta.

ICT- päällikön roolissa otat käytännönläheisesti kokonaisvastuun Napapiirin Kuljetuksen IT-toiminnoista ja toimit edellä mainitun toiminnanohjausjärjestelmän uudistustyön projektipäällikkönä. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu monipuoliset liiketoimintaa tukevat IT- tehtävät. Erityisesti ICT- infran, digitalisaation ja koko yrityksen toiminnan kehitys arkkitehtuurisesti.

Ymmärrät liiketoiminnan tarpeita sekä oivallat, miten ICT-ratkaisut voivat tukea ja tehostaa toimintaamme. Innostut ja ideoit, miten Napapiirin Kuljetuksen on parasta hyödyntää modernia teknologiaa liiketoiminnan parantamiseksi ja automatisoimiseksi. Pääset siis starttaamaan koko yritystä koskevaa uudistusta, mutta myös kehittämään päivittäistä toimintaa.

Odotamme sinulta
- Kokemusta projektityöskentelystä ja projektien läpiviennistä tuloksekkaasti.
- Kokemusta IT- uudistusten valvonnasta ja sopimusneuvotteluista tilaajanäkökulmasta
- Näkemystä prosessien digitalisointiin.
- Satunnaista matkustusvalmiutta eri yksiköiden välillä.
- Alan DI- tai AMK- koulutusta.

Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet jo ennättänyt kerätä kattavan kokemuksen niin IT-teknologioista, IT-arkkitehtuurista, eri järjestelmistä kuin tietoturvastakin.

Luonteeltasi olet toisia innostava ja energinen. Nautit tiimityöskentelystä, ja joukkueesi jäsenten hyvinvointi on sinulle kunnia-asia. Johdat järjestelmällisesti ja kommunikoit vakuuttavasti niin yrityksen sisällä kuin kumppaneiden kanssa. Osaat priorisoida, joten sopeudut nopeasti muutoksiin tehokasta työskentelytapaa unohtamatta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteeseen adecco.fi tai sähköpostitse ilari.impola@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilari Impola ilari.impola@adecco.fi 050 444 4424

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525895
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilari Impola (ilari.impola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Rovaniemi, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi, Tampere