(Poistunut julkaisusta)

ICT-päällikkö
Cor Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme nyt Sinua, tietohallinnon ammattilainen, konserniimme ICT-päälliköksi.

Tehtävässäsi vastaat Cor Group konsernin sisäisten tietohallintopalveluiden tuottamisesta yhdessä konsernin sisäisten sekä ulkoisten kumppanien kanssa. Konsernin tytäryhtiöiden ICT-infrastruktuurin laadunseuranta ja kehitys ovat olennainen osa vastuukenttääsi. Toimit osana konsernin ICT-tiimiä ja työstäsi raportoit ICT-johtajalle.

Työssäsi avainsanoja ja -teknologioita ovat mm. seuraavat: projektiosaaminen, lisenssienhallinta, tietoturva, integraatiot, masterdata, skriptaus- ja tietokantaosaaminen (esim. Python, MariaDB, MySQL, PostgreSQL). Varmistat ICT-infrastruktuurin, loppukäyttäjien service deskin, integraatioiden sekä rajapintojen toimivan toteutuksen ja niiden tuoman lisäarvon liiketoiminnalle. Tehtävääsi kuuluu tiivis yhteistyö konsernin eri liiketoimintojen ja sidosryhmien kanssa. Vastaat myös toimittajaverkoston hallinnasta, sopimusten kilpailuttamisesta sekä budjetin toteutumisesta.

ICT-päällikön tehtävien menestyksekäs haltuunotto edellyttää sinulta:

  • kykyä hallinnoida konsernitasoista ICT-kokonaisuutta
  • laajaalaista, usean vuoden kokemusta ICT-palveluiden toteuttamisesta
  • järjestelmällistä ja läpivientikykyistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus ja työyhteisötaitoja
  • paineensietokykyä

Arvostamme kokemusta konsernitasoisesta tietohallinnosta. Sinulla on vahva, työssä hankittu osaaminen tehtävän avainteknologioista, haluat ylläpitää ja edelleen kehittää ammattitaitoasi. Olet ratkaisukeskeinen, omaksut nopeasti uutta ja toimintatapasi on johdonmukainen sekä aikaansaava. Projektien läpivienti sujuu sinulta niin itsenäisesti kuin osana tiimiä ja työyhteisöön tuot osaamisesi lisäksi aktiivisen ”hands on”-asenteen, jolla tarvittaessa olet valmis tarttumaan myös uusiin haasteisiin.

Cor Groupissa sinua odottaa monialainen, kehitysorientoitunut ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Meillä terveys- ja hyvinvointialan uudistajana työskentelee jo lähes 3000 asiantuntijaa ja tarjoamme ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet. Tehtäväsi ovat valtakunnallisia, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi voi olla joko Oulu tai Helsinki.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään 12.3.2020 mennessä, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 9 ja 11 rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776.

Haku alkaa 24. helmikuuta 2020 ja päättyy 12. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)