(Poistunut julkaisusta)

ICT-päällikkö
Vita Laboratoriot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Meillä on käynnistymässä kiinnostavia toimintaamme tehostavia ja palvelutarjontaamme laajentavia IT-projekteja. Toimintamme edellyttää katkotonta tietotekniikan hyödyntämistä asiakasyhteyksissä, tuotannon kaikissa vaiheissa ja kansainvälisissä alihankintayhteyksissä. Kehitämme toimintaamme tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten diagnostiikka-alan suuryritysten kanssa.

Tehtävään kuuluu vastuu tietotekniikkaprojektien ja -hankintojen kokonaisuudesta sekä tietoturva-asioiden koordinoinnista. Keskeistä tehtävässä on tietohallintotoiminnon jatkuva kehittäminen, sisältäen mm. vastuun sisäisistä ja ulkoisista verkkoyhteyksistä ja eri tietojärjestelmien välisistä integroinneista. ICT-päällikkö toimii IT-tiimin esimiehenä osallistuen myös tiiminsä päivittäistyöskentelyyn.

Tehtävässä suoriutumista edesauttaa soveltuva tietotekniikka-alan korkeakoulututkinto ja aikaisempi työkokemus vastuullisista IT-tehtävistä. Työ edellyttää ennakkoluulottomuutta haasteisiin tarttumisessa, vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä sekä paineensietokykyä vaativassa toimintaympäristössä. Terveydenhuollon toimialatuntemus, esimieskokemus ja ohjelmointikokemus katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Heikki Hurme puh. 040 809 4623, email heikki.hurme@vita.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si viimeistään 16.2.2020 osoitteeseen rekry@vita.fi.  Laita sähköpostin otsikkokenttään haun tunnus "ICT-päällikkö".

Lisätietoja Vitasta löydät kotisivuiltamme www.vita.fi.