(Poistunut julkaisusta)

ICT-päällikkö
InCar Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haemme InCar Groupiin vastaavissa tehtävissä jo jonkin verran ansioitunutta, oppimishaluista

ICT-päällikköä

vastaamaan käytännönläheisesti InCar Oy:n ICT-kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä.

Tehtävässä vastuullesi tulee pääosin SaaS-ratkaisuihin ja pilvipalveluihin pohjautuvan ICT-infrastruktuurin ja sovellusympäristön rakentaminen ja kehittäminen yhteistyössä liiketoiminnan, tietohallintotiimin muiden jäsenten ja keskeisten palvelukumppaneiden kanssa. ICT-päällikkönä huolehdit myös siitä, että liiketoiminnan tarpeet täyttyvät, ympäristö on toteutettu ja ylläpidetty tietoturvallisesti sekä ICT-kokonaisuuteen liittyvät prosessit ja palvelut on selkeästi määritelty ja dokumentoitu. Vastuullasi on myös osallistua liiketoimintajärjestelmiin ja ICT-infrastruktuuriin liittyviin projekteihin ICT-projektipäällikkönä. Tehtävässä ensisijaisen tärkeää on valmius osallistua myös käytännön tekemiseen asioiden edistämiseksi ja kehittämiseksi tarpeen mukaan.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä IT-alan koulutusta
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta pilviratkaisuihin pohjautuvan ICT-infrastruktuurin kehittämisestä, hallinnoimisesta ja ylläpidosta
  • Kokemusta ja näyttöä liiketoimintajärjestelmien ja ICT-projektien vastuullisena toimimisesta
  • Valmiutta osallistua tekemiseen myös käytännössä
  • Kykyä kommunikoida ICT-asioista ymmärrettävästi eri sidosryhmien, kuten liiketoiminnan, operatiivisen toiminnan ja ICT-kumppaneiden kanssa
  • Ratkaisukeskeistä ja ketterää otetta työhön ja tekemiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Tarjottava positio on uusi, jossa osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Pääset kehittämään keskeisessä roolissa yhtiön ICT-kokonaisuutta. Meillä olet osa aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Et ole tehtävässä yksin, vaan apunasi on InCar Group Oy:n ja A-Katsastus Group Oy:n muodostama kahden konsernin tietohallinnon tiimi. Lisätietoja tehtävästä antaa A-Katsastus Groupin IT-päällikkö Marko Syrjälä puh. 050 5367 397 perjantaina 29.11. klo 13 – 14 tai tiistaina 3.12. klo 12 – 13.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään maanantaina 16.12. oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?64bf780c. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.