(Poistunut julkaisusta)

ICT-päällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Tule meille työkaveriksi!

Digitaalisen korkeakoulun kehittäminen on JAMKin strategian ytimessä. Haemmekin nyt näkemyksellistä ICT-päällikköä kehittämään JAMKin tietoteknistä infrastruktuuria ja siihen pohjautuvia palveluja.

Sinulla on kykyä johtaa ja kehittää ICT-kokonaisuutta sekä hyödyntää nykyaikaisia teknologioita ja arkkitehtuureja. Ymmärrät strategiatasolla, millaisia mahdollisuuksia digitaalisuus tuo. Tehtävässäsi luotsaat osaavaa ICT-tiimiä, joten omaat myös halun toimia esimiehenä. Vastaat JAMKin tarjoamista palveluista ja palvelutuotannosta, palvelujen tietoturvasta sekä sovitun palvelutason toteutumisesta. Lisäksi vastaat palveluihin liittyvien hankintojen ja sopimusten valmistelusta sekä toimittaja- ja verkostosuhteista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta koulutusorganisaatioiden ICT-tarpeista.

Työssäsi tarvitset hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä. Osaat toimia erilaisissa ongelmatilanteissa rakentavasti ja ratkaisuhakuisesti.

Hae rohkeasti mukaan yli 700 työntekijän JAMKiin. Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja osaamistasi sekä työtäsi tukevan ammattilaisten työyhteisön.

Työn aloitus 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 4.1. - 23.1.2019

 

Lisätietoja antaa:

Hallintojohtaja Mikko R. Salminen

050 407 9507

mikko.salminen@jamk.fi