ICT-päällikkö / Tietohallintoyksikkö
Tietohallintoyksikkö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Tietohallintoyksikkö on osa Tampereen kaupungin konsernihallintoa. Tietohallinnossa olemme Suomen kuntakentän edelläkävijöitä ja tahtotilamme on hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia laajasti sekä toimimme katalyyttinä toimintamallien uudistamisessa. Tarjoamme asiantuntijoille tulevaisuuteen suuntautuvan näköalapaikan Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa sekä osaavan ja innostuneen työyhteisön. Meillä on rento tekemisen meno ja asiantuntijana pääset vaikuttamaan merkittävästi sekä tulevaisuuden Tampereen toimintatapoihin, että yleensä Suomen julkisen hallinnon kehittämiseen.

Haemme ICT-päällikköä vakinaiseen työsuhteeseen alkaen 3.5.2021/sopimuksen mukaan.

Työssäsi tuet tiimin vastuualueeseen kuuluvia projekteja samoin kuin vastaat tuotannossa olevien sovellusten jatkuvasta palvelusta. Isoimpia tämän hetken projekteja ovat Tampere.fi sivuston sekä arkistojärjestelmän uudistamiset. Tämän lisäksi meneillään on digitaalisen asiakaspalvelun sekä hankintojen hallinnan kehittämisprojektit. Jatkuvissa palveluissa näkyvin järjestelmä on kaupungin päätöksentekoon liittyvä järjestelmä.

ICT-päällikkö toimii esimiehenä yhteiset ohjelmistot ja alustapalvelut tiimille. Tiimin tehtävänä on kehittää konsernihallinnolle ja palvelualueille kaupunkitason yhteisiä ICT-palveluita sekä vastata tuotettujen palveluiden jatkuvuudesta. ICT-päällikön esimiehenä toimii kyseisen ryhmän tietohallintopäällikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Edellytämme hakijalta usean vuoden kokemusta ICT-kehittämisestä sekä projektitoiminnasta samoin kuin kokemusta ihmisten johtamisesta. Odotamme hakijalta kokonaisuuksien hahmottamista, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, järjestelmällisyyttä, hyvää koordinointikykyä, positiivista asennetta, yhteistyökykyä, kokemusta muutosten läpiviennistä sekä kustannustietoisuutta.

Eduksi katsotaan palvelutuotannon jatkuvuuden ja kustannustehokkuuden turvaaminen, toimittajahallinta ja verkostojen johtaminen. Lisäksi eduksi katsotaan kunnan toiminnan, toimintamallien ja prosessien tuntemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Kimmo Kouhi, puh. 0400 831 013. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 21.4.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Tietohallintopäällikkö Kimmo Kouhi, puh. 0400 831 013. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442147
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere