ICT-päällikkö / Nornickel Harjavalta
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021


Nornickel Harjavalta on Satakunnassa toimiva monipuolinen ja merkittävä nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja, joka on osa maailmanlaajuista Nornickel-konsernia. Nornickel Harjavalta on modernin teknologian sekä tutkimuksen ja kehityksen johdosta yksi maailman johtavista nikkelijalostamoista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 1 miljardia euroa ja yhtiö työllistää 300 eri alojen osaajaa. www.nornickel.fi, Twitter: @NNHarjavalta

Nornickel-konserni on johtava metalli- ja kaivosyhtiö, jonka pääkonttori on Moskovassa. Konserni on maailman suurin nikkelin ja palladiumin tuottaja ja yksi suurimpia kuparin, koboltin sekä muiden platinaryhmän metallien tuottajien joukossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 15,5 miljardia (USD). www.nornickel.com

Haemme Harjavaltaan

ICT-päällikköä vastaamaan ICT-palveluista ja -infrasta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on kokonaisvastuu yrityksen ICT-palveluista ja – infrasta sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi vastaat ICT-projektien johtamisesta, sopimusten kilpailutuksesta ja -valvonnasta sekä tietoturvasta. 

Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa yhteispeliä. Sinulla on laaja kokemus palveluiden ja projektien johtamisesta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Englannin kielen taitosi on sujuvaa, ja sinulla on kokemusta esimiestehtävistä. Kokemus SAP:sta ja teollisuuden automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä. Kanssamme pääset työskentelemään modernein työkaluin ja osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista huolta mm. monipuolisten henkilökuntaetujen kautta ja tuemme osaamisen kehittämisessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 8.8.2021 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475826
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jarkko Sipiläinen (jarkko.sipilainen (a) mps.fi)
  • Sijainti: Harjavalta