(Poistunut julkaisusta)

ICT-orientoitunut energia-asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme ICT-orientoitunutta energia-asiantuntijaa Helsingin, Jyväskylän tai Oulun toimipisteeseemme.

Energiajohtaminen kattaa palvelut kiinteistön ylläpitoajalle. Palveluitamme ovat energiajohtaminen, energiamanagerointi, energiastrategiat, energiakatselmukset ja energiamittarointipalvelut. 

Etsimme nyt energia-asiantuntijaa, joka haluaa energia-asioiden lisäksi ratkaista ja kehittää ICT kentän haasteita. Tehtäväkenttä rakentuu kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella, mutta se voi sisältää energiakatselmusten, kulutusanalyysien ja raportointien tekemistä sekä energiamittarointiprojektien läpivientiä. Tehtävät sisältävät erilaisten visualisointi- ja analysointityökalujen arviointia ja käyttöönottoa sekä tiedonsiirtoon liittyvien ratkaisujen selvittämistä ja kehittämistä.  Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla taustaltasi LVI-, sähkö- tai rakennusautomaatioinsinööri, mutta olet kiinnostunut myös uusien digitaalisten palveluiden tarjoamista mahdollisuuksista ja haluat olla kehittämässä omaa osaamistasi tällä saralla. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja haluat osaltasi olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 24.5.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Energiajohtamisen ryhmäpäällikkö Asta Autelo puhelinaikoina 8.5. klo 12-16 ja ma 20.5. klo 12-16 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi