(Poistunut julkaisusta)

ICT-orientoitunut energia-asiantuntija
Granlund Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme edelläkävijäjoukkoomme ICT-orientoitunutta energia-asiantuntijaa.

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme nyt uusia kykyjä yrityksemme energiajohtamisen ryhmään. Palvelumme kattavat kiinteistön ylläpidon aikaisen energiajohtamisen, energiamanageroinnin, energiastrategiat, energiakatselmukset ja energiamittaroinnin.

Haussamme on energia-asiantuntija, joka haluaa energia-asioiden lisäksi ratkaista ja kehittää ICT-kentän haasteita. Tehtäväkenttä rakentuu valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen perusteella, mutta se voi sisältää energiakatselmusten, kulutusanalyysien ja raportointien tekemistä sekä energiamittarointiprojektien läpivientiä. Voit olla taustaltasi LVI-, sähkö- tai rakennusautomaatioinsinööri, mutta olet kiinnostunut myös uusien digitaalisten palveluiden tarjoamista mahdollisuuksista ja haluat olla kehittämässä omaa osaamistasi tällä saralla. Tehtävät sisältävät erilaisten visualisointi- ja analysointityökalujen arviointia ja käyttöönottoa sekä tiedonsiirtoon liittyvien ratkaisujen selvittämistä ja kehittämistä.  Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja haluat osaltasi olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Tarjoamme ensiluokkaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden tehdä töitä huippuasiantuntijoiden ja Suomen isoimpien kiinteistöomistajien kanssa.

Energiatehokkuuden kenttä kehittyy kiinteistö- ja rakennusalalla huimaa vauhtia. Granlund Consulting Oy on yritys, joka toimii tuon kehityksen terävimmässä kärjessä. Meillä pääset työskentelemään laajan huppuasiantuntijajoukon kanssa, joka hallitsee niin energiajohtamisen, maailmanluokan simulointi- ja optimointiosaamisen kuin rautaisen käytännön tekemisen. Jos olet kehityshaluinen, ja tavanomainen tekeminen ei ole sinun juttusi, niin tule mukaan joukkoomme ja vie osaamisesi uudelle tasolle.  Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.   

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa heti. Mikäli sopivaa henkilöä ei löydy aiemmin, haku päättyy sunnuntaina 25.2. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa: http://www.granlundconsulting.fi/rekry/ict-orientoinut-energia-asiantuntija/

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Asta Autelo, etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting – Creating positive energy

Granlund Consulting Oy on kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Uusi yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, kiinteistöjohtamisen sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. 

Teemme asiakkaistamme edelläkävijöitä seuraamalla kiinteistöliiketoiminnan megatrendejä ja tavoitteenamme on luotsata heidät selkeästi rahassa mitattaviin ja ympäristöä kunnioittaviin tuloksiin. Haluamme myös lisätä avoimuutta kiinteistöalalla ja autamme asiakkaitamme ymmärtämään entistä paremmin loppukäyttäjän tarpeita. 

Granlund Consulting Oy toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää noin 800 asiantuntijaa 20 kotimaan ja kolmessa ulkomaan toimipisteessä.

www.granlundconsulting.fi