(Poistunut julkaisusta)

ICT-lähitukihenkilö, Loomis Suomi Oy, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Etsimme asiakkaallemme Loomis Suomi Oy:lle ICT-lähitukihenkilöä. Työsuhde solmitaan suoraan tehtävään valitun henkilön ja Loomis Suomi Oy:n välille ja se on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on päivätyötä ja työ alkaa elokuussa. Työskentelypaikka sijaitsee Loomis Suomi Oy:n tiloissa Vantaalla.

Loomiksen ICT-osaston vastuulla on huolehtia yrityksen tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta ja ylläpidosta sekä kehityksestä.

ICT-lähitukihenkilönä tehtäviisi kuuluu mobiili- ja tietoteknisten laitteiden käyttötuki ja vian selvitys sekä tietokoneiden asennus. Teet tiivistä yhteistyötä loppukäyttäjien kanssa ja tuet liiketoimintaa ICT-järjestelmien sekä sovelluksien toimivuuden osalla.

Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja osaat luontevasti kommunikoida loppukäyttäjien kanssa. Sinulla on paineensietokykyä ja säilytät hyvän työvireen myös haasteiden edessä. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia sekä osaat tarvittaessa priorisoida itsenäisesti työtehtäviä.
Edellytämme sinulta

Kokemusta ja osaamista työasemien asennuksesta sekä puhelintuesta
Käyttöoikeus hallinnasta (AD)
Halua ja kykyä ymmärtää ja palvella liiketoiminnan tarpeita
Reipasta ja itsenäistä työotetta
Soveltuvaa koulutusta (tekninen)
Sujuvaa englanninkielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ICT-toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi