(Poistunut julkaisusta)

ICT-koordinaattori
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Olkiluotoon

ICT-koordinaattoria

Tehtäviisi kuuluvat tietoliikenne-, videoneuvottelu- sekä virtualisointi- ja etätyöympäristöjen asennukset, ylläpito ja ongelmanselvittely. Myös teknisen dokumentaation ja ympäristöjen ajantasaisuuden varmistaminen on osa työtäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tietotekniikan tai tietoliikennetekniikan koulutus. Tärkeimpinä ominaisuuksina odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, innostunutta tekemisen meininkiä ja halua oppia jatkuvasti uusia asioita. Tekninen tietoturvaosaaminen katsotaan eduksi. Tämän lisäksi toivomme, että osaat koordinoida useita asioita samanaikaisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Meillä olet osa osaavaa ja motivoitunutta IT-ammattilaisten joukkoa Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä rakentamaan mm. uusia moderneja työskentelytapoja mahdollistavia ICT-infrastruktuuriratkaisuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tietohallinnon palvelupäällikkö Petri Kuosmanen 040-5266654.

Mikäli kiinnostuit, kuulisimme mielellämme miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään! Täytä hakemus palkkatoivomuksineen 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.tvo.fi/tyopaikat.