(Poistunut julkaisusta)

ICT-koordinaattori / MPS-Yhtiöt Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Haemme Helsinkiin työstään syttyvää

ICT-koordinaattoria

vastaamaan arjen ICT-ympäristön sujuvuudesta ja toimimaan tietohallintojohtajan tukena.

Olet positiivinen, proaktiivinen ja huolellinen ICT-osaaja ja haluat tuoda panoksesi tietoteknisen ympäristön arjen pyörittämiseen asiantuntijayrityksessämme. Nautit työstä, johon kuuluu itsenäinen tekeminen, toisten auttaminen ja joskus tiukatkin aikataulupaineet. Osaat tuoda myös omat näkemyksesi esille ja kehittää omaa työtäsi.

Monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviisi kuuluu:

•    Työasemaympäristön asennus-, tuki-, ylläpito- ja kehittämistehtävät
•    Käyttäjätuen koordinointi ja tukipalveluiden kehittäminen
•    Microsoft Office 365 -ympäristön hallinta
•    Yhteistyö ICT-palvelutarjoajien kanssa
•    IT-perehdytys ja koulutus henkilöstölle
•    sekä monia muita ICT-ympäristön tehtäviä

Sinulla on tehtävään soveltuva ICT-alan ammatti- tai korkeakoulututkinto ja jo jonkin verran työkokemusta alalta. Voit uteliaalla ja rohkealla asenteellasi vaikuttaa omaan työhösi. Omaat can do -asennetta ratkaistessasi ICT-ympäristön haasteita niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden kanssa. Tietotekninen osaamisesi on vahvaa ja haluat jakaa osaamistasi innostuneesti myös muille.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän tietohallintojohtajan tukena ja mahdollisuuden olla mukana yrityksemme teknologiaharppauksen toteutumisessa. Meillä MPS:llä toimintaamme ohjaa vahvasti yhteiset arvomme ja uskomme yksilöiden kasvuun sloganimme “Because companies are made up of people” mukaisesti.

Lisätietoja antavat HR Specialist Marko Viitikko, puh. 040 777 5191, 1.11. klo 14-16 ja 7.11. klo 14-16 sekä muina aikoina psykologikonsultti Otto Pankkonen, puh. 020 746 9462. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 11.11.2018 mennessä.