(Poistunut julkaisusta)

ICT-Kehityspäällikkö
KSS Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Sinä digitaalisen ICT-kentän moniosaaja! Tule tukemaan KSS Energian liiketoimintojen digitaalisten tavoitteiden toteutumista. Tehtävässä vastaat liiketoimintayhteistyöstä ja -palveluista. Painopiste on tulevaisuuden energiamarkkinat, joihin sinut johdattaa konkreettisesti ensimmäinen projekti, jonka aikana on tarkoitus päivittää sähköinen asiakaspalvelu ja CRM sekä asiakastiedon hallinta ja laskutuspalvelut.

Tehtäviisi kuuluvat kumppaniohjaus ja liiketoiminnan kehitystarpeiden kokoaminen sekä hankkeiden priorisointi ja toteuttaminen. Vastaat arkkitehtuurin kuvaamisesta ja rajapintojen testaamista olemassa olevaan arkkitehtuuriin, teknologioihin sekä integraatio- ja käyttöympäristöön. Tehtäviin kuuluu myös vastuu järjestelmien kehittämisestä. Huolehdit teknisen dokumentaation tuottamisesta projektissa. Raportoit projektien etenemisen ohjausryhmälle ja valmistelet tietohallinnon budjetoinnin yhteisten tietojärjestelmien osalta.

Olet innovatiivinen, johtamis- ja yhteistyökykyinen. Olet hyvä sparraaja ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Motivoidut haasteista ja kykenet jalkauttamaan asioita. Pystyt konkretisoimaan ideoita kehityskokonaisuuksiksi sekä varmistat, että tuote tai palvelu viedään tuotantoon yhteistyössä palveluntarjoajan ja prosessien omistajien kanssa. Olet kiinnostunut tulevaisuuden ratkaisuista ja pystyt navigoimaan uusille urille voimakkaasti muuttuvassa ympäristössä.

Koulutus ja työkokemus:

  • Teknisen tai kaupallisen alan tutkinto / AMK tai korkeakoulu

  • Kyky tulkita ja kuvata liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset sekä viedä ne toteutukseen

  • Kokemusta liiketoimintakriittisten järjestelmien käyttöönotosta ja kehityksestä

  • Näyttöjä uusien teknologioiden hyödyntämisestä

  • Kokemusta järjestelmien kumppaniohjauksesta

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja jätä hakemuksesi välittömästi tai viimeistään 28.5.2018 Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Arja Martikainen, Barona IT ma-to klo 13-15 p. 040 7621564 tai arja.martikainen(at)barona.fi.