(Poistunut julkaisusta)

ICT-järjestelmäsuunnittelija
Vakka-Suomen Voima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

järjestelmäsuunnittelijaa

Haemme kokenutta järjestelmäsuunnittelijaa kehittämään ja ylläpitämään IT-tiimin vastuulla olevien tietoliikenneverkkojen, alustojen ja palveluiden elinkaaren mukaisia tehtäviä. Lisäksi järjestelmäsuunnittelija toimii palvelun tai palvelualustan teknisenä asiantuntijana. Hän kykenee itsenäisesti vastaamaan IT-projekteista ja järjestelmäkokonaisuuksista. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta ICT-järjestelmien suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitotehtävistä. Sinulla on alalle sopiva koulutus. 

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoa, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka ja johdonmukainen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, työstät tehtäväsi loppuun sekä olet tarvittaessa valmis tarttumaan myös uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia ja dokumentoit ne mallikkaasti.

Arvostamme lisäksi teknistä osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta:

  • Kytkimet (Cisco ja HP)
  • Palvelimet (Windows)
  • Palvelimien virtualisointiratkaisut
  • Tekniset tietoturvaratkaisut
  • Office 365

Kerro hakemuksessa myös, mikäli sinulla on edellä mainittujen osa-alueiden lisäksi muuta erityisosaamista; esimerkiksi valvonta-, hallinta- ja tietokantajärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Toimimme usealla paikkakunnalla Suomessa, joten työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta kotimaassa, pääasiassa Lounais-Suomessa. Toimipisteesi on Laitilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaaa kehityspäällikkö Antti Jyväkorpi, puh.02-850 6500, soittoajat: 28.11. klo 14.30-16, ti 3.12. klo 14-16.

Täytä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi viimeistään 8.12.2019 mennessä.