(Poistunut julkaisusta)

ICT-järjestelmäasiantuntija, Earthpac Oy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on n. 130 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme

ICT-JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti koko yrityksen IT-infran ylläpidosta ja kehittämisestä. Vastuullesi kuuluu mm. käyttäjä- ja laitehallinta, tietoverkkojen ylläpito, tietoturva, IT -hankinnat ja toimittajayhteistyö. Osallistut nykyisten ja uusien tietojärjestelmien kehittämiseen yhdessä muun organisaation ja toimittajien kanssa. Toimit sovitusti joidenkin tietojärjestelmien pääkäyttäjänä ja tuet tarvittaessa muiden tietojärjestelmien pääkäyttäjiä. Osallistut osaltasi myös sähköisen asiakasmarkkinoinnin ja sisäisen viestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan toimipisteidemme yhteydessä ensisijaisesti joko Äänekoskella tai Kouvolassa. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta eri yksiköidemme välillä.

Tehtävä edellyttää erityisesti tietoverkkojen ja niihin liittyvien laitteiden toiminnan tuntemista. Sinulla on osaamista myös tietokoneiden ja oheislaitteiden asennuksista, Microsoft 365-ratkaisuista (Office 365, Exchange ja Sharepoint), käyttäjä- ja laitehallinnasta sekä tietoliikenneasennuksista (verkkotekniikat, sisäverkkojen suunnittelu ja toteutus, VPN). Lisäksi osaat vähintään perusteet Microsoft Hyper-V, Microsoft Azure, SQL ja WordPress teknologioista. Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta tai vastaavia tietoja ja usean vuoden työkokemusta vastaavissa tehtävissä. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää englannin kielen taitoa.

Arvostamme osaamistasi usealla eri IT:n osa-alueella. Toivomme sinulta lisäksi hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet aikaansaava tekijä, joka pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Pääset vaikuttamaan itse myös toimenkuvasi sisältöön ja kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä. Asiantuntevan ja nuorekkaan henkilöstön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Annamme sinulle myös vahvan tuen oman ammattiosaamisesi edelleen kehittämiseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 3.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.