(Poistunut julkaisusta)

ICT-/ IT-tuki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

ICT- / IT-henkilö

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle kokenutta ICT- / IT-henkilöä vastaamaan yrityksen kokonaisvaltaisesta teknisen ympäristön ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Työtehtävät pitävät sisällään yrityksen infran hallintaa Sharepoint-ympäristössä, koneiden, verkkojen ja laitteiden ohjelmointia ja päivitystä, mikrotuen perustehtäviä sekä yrityksen sosiaalisten kanavien sisällön tuottamista ja päivittämistä.

Hakemamme tekijä on aina valmis uusiin haasteisiin ja haluaa jatkuvasti pysyä ajan hermolla kehittyvän tietotekniikan ja teollisuusautomaation maailmassa. Et pelkää ihmisiä, olet oma-aloitteinen ja luotettava sekä sinulla pysyy hiiri kädessä haastavissakin tilanteissa. Koet tekniset ongelmat haasteena ja haluat ratkaista ne.

Arvostamme alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaiset työtehtävän vakavaraisessa kotimaisessa rakennusalan yrityksessä, jossa pitkät perinteet. Valittu hakija työllistyy suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si oheisen hakulomakkeen kautta 19.4. mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Paikkakunnalle muuttavan on mahdollista saada yritykseltä tukea asumisjärjestelyihin sekä tarvittaessa autamme myös puolisotyöpaikan järjestämisessä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.