(Poistunut julkaisusta)

ICT Infrastructure Project Manager
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Työnkuva

Projektipäällikkönä työskentelet Nebulan projekti- ja konsultointitiimissä Helsingissä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Projektimme ovat erittäin monipuolisia vaihdellen laajuudeltaan, ollen kuitenkin tyypillisimmillään n. 2-3 kk kestoisia. Projektimme kattavat laajasti mitä tahansa palveluihimme liittyvää pilvikonsultoinnista ja -migraatioista aina O365-käyttöönottoihin ja palvelinten hallinnan ja valvonnan tai työasemien ulkoistuksiin.

Toivomme

Sinulla on vankkaa kokemusta erityisesti ict-infran transitioprojekteista sekä järjestelmien ja sovelluksien käyttöönottoprojekteista. Dokumentoit ja raportoit asiat selkeästi, ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot, sekä tunnet niihin liittyvät palvelut ja lyhenteet. Tiedät laajan kokemustaustasi pohjalta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia tarpeita ja vaatimuksia projektien osalta.

Toivomme sinulta

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä ict-alalla
  • kokemusta ja näyttöä onnistuneista pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista (esim. AWS ja Azure), ict-palveluiden transitioprojekteista tai eri teknologioiden käyttöönottoprojekteista
  • taustaa tiiviistä yhteistyöstä myynnin ja tarjooman kanssa
  • kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme myös

  • erilaisten projektimenetelmien tuntemusta ja kokemusta ketterän kehittämisen projekteista
  • osaamista projektipalveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta
  • ymmärrystä ict-infrastruktuuripalveluista
  • hyviä esiintymistaitoja ja kykyä tuottaa selkeää materiaalia
  • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkkauksen ja menestymisestä palkitsevan bonusmallin, parhaat työvälineet, nykyaikaiset etätyökäytännöt, erittäin laajan työterveyshuollon vapaa-ajan vakuutuksineen sekä lounas- ja liikuntasetelit.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 11.6.2018 mennessä. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Project Services and Consulting Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi tai puh. 040 672 1609 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 15 jälkeen).