(Poistunut julkaisusta)

ICT-harjoittelija
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi kokonaispalvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. Kannustamme jokaista jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme ICT-harjoittelija?

Aloita menestystarinasi meillä. Tarjoamme sinulle loistavan ympäristön oppia, miten teknologialla voidaan tukea asiantuntijaorganisaation työtä ja kuinka kehitetään luotettavaa nykyaikaista tietotyöympäristöä.

Harjoittelun aikana päätehtävänäsi on avustaa uusien tietokoneiden asennuksissa ja käyttöönotossa. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä ratkomaan työntekijöidemme teknologiaan liittyviä kysymyksiä ICT:n Service Deskissä. Voit olla ICT-urasi alkuvaiheessa, mutta sinulla tulisi olla perusymmärrys Windows-työasemista ja niiden hallinnasta sekä Office-ohjelmistoista. Meillä on paljon muitakin teknologioita käytössä, jotka opit töiden lomassa. Muu ICT-tiimi on tukenasi koko harjoittelun ajan. Etsimme asiakaspalveluhenkistä harjoittelijaa, joka nauttii työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Kielistä sinun tulee hallita suomen lisäksi ainakin englantia.

Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn joulukuun alussa. Työsuhde on kokoaikainen ja harjoittelujakso kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Töitä tehdään pääsääntöisesti normaaleina toimistoaikoina.

Jos sinusta tuntuu, että voisit olla etsimämme harjoittelija, täytä hakemus verkkosivuillamme viimeistään 25.10.2019. Huom! Saat sähköpostiisi videokysymyksen hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lisätietoja ICT-harjoittelijan tehtävästä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat tietohallintopäällikkö Kalle Miettiseltä (p. 020 7765 397, kalle.miettinen@castren.fi).