ICT-hankintojen konsultti
Gofore

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Me tarjoamme sinulle muun muassa erittäin kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin, mielenkiintoiset sekä vaikuttavat projektit omien ambitioidesi mukaan, ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja vapauden työskennellä omalla tyylillä onnistumiseen. Gofore yhteistöstä puhumattakaan. Ja paljon muutakin.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

 

ICT-hankintojen konsultin tiimi ja työnkuvaus

Meitä tiimissä on tällä hetkellä yhdeksän henkilön porukka. Tiimimme koostuu eri ICT-palveluiden ja -järjestelmien hankintaan erikoistuneista konsulteista. Tiimimme on kokenut ja he suhtautuvat intohimoisesti työhönsä.

ICT-hankintakonsultin tehtävässä vastaat suurten julkisen- ja/tai yksityissektorin asiakkaidemme ICT-hankintaprojektien läpiviennistä aina niiden strategisesta suunnittelusta sopimusten allekirjoittamiseen asti. Autat asiakkaitamme ratkomaan heidän erilaisia kehitystarpeita ja hankkimaan niihin liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä osaamista odotamme sinulta:

Kykenet jäsentämään laajat hankintatarpeet, määrittelemään hankinnan kohteen vaatimuksineen, auttamaan parhaan hankintamallin ja -menetelmän valinnassa sekä toteuttamaan ja viemään läpi hankintaprojektin kokonaisuudessaan. Puhut sujuvasti teknologiaa ja liiketoimintaa. Pystyt kehittämään asiakkaan toimintaa innovatiivisten hankintojen kautta. Tunnet ICT-ratkaisut tietojärjestelmien ja palveluiden osalta sekä niihin liittyvät kilpailutustavat, lainalaisuudet sekä sopimukset. Sinulla on laaja aiempi kokemus julkishallinnon ja/tai yksityissektorin ICT-hankinnoista.

Hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Ymmärrät laadukkaiden tuotosten ja asiakasta odotukset ylittävän lopputuloksen olevan ICT-hankintakonsultin onnistumisen keskiössä. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla rakentamassa kanssamme digitaalista Suomea.  Hankintaosaamisen lisäksi katsomme eduksi kokemuksen projektijohtamisesta ja määrittelytyöstä sekä alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon

Kenelle rooli voi sopia?

Taustaltasi voit olla kokenut ICT-hankintoihin ammattilainen, ICT-hankintajuristi, kokenut laajojen ICT-kokonaisuuksin myymisen tai ostamisen ammattilainen, tms. Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Saisimmeko olla siis sinun seuraava työnantajasi? Avaathan osaamistasi hakemalla alla olevan linkin kautta. Me haluamme kuulla, millaisella karttuneella osaamisella sinä juuri olisit loistava digitalisoimaan meidän asiakkaitamme. 🙂 Kun olet vakuuttanut meidät, me tulemme kutsumaan sinut meille rekrykeskusteluihin. Rekrytointiprosessimme on kaksiosainen, jossa pääset kuulemaan Goforesta syvemmin, me pääsemme tutustumaan sinuun ja pureudumme myös osaamiseesi. Jos sinulle jäi kysyttävää, otathan yhteyttä Procurement Capability Headiin Petri Vuorelaan mailitse petri.vuorela@gofore.com.

"Hei, olen Leena Virta-Niemi ja työskentelen Goforella hankinta-asiantuntijana. Hankinta-asiantuntijan roolissa autan asiakkaitamme kilpailutusten eri vaiheissa. Usein olen mukana jo tietopyyntövaiheessa muodostamassa tarvittavia kysymyksiä sekä keskusteluissa mahdollisten toimittajien kanssa. Hankinnan edetessä olen mukana tarvittavien dokumenttien työstämisessä sekä itse tarjouspyynnön laatimisessa nykyään sähköiseen kilpailutusjärjestelmään. Usein vastuullani on myös hankintaprojektin kokonaisaikataulutus sekä aikataulussa pysyminen. Hankinta-asiantuntijana tarvitsen tietämystä ja kokemusta hankintalaista sekä erityisalojen hankintalaista että JHS 166 ehtojen käytöstä. Osaan myös suositella asiakkaillemme erilaisia käytäntöjä hankintojen laatukriteeristöön sekä vertailuhinnan muodostamiseen että tarjousten arvosteluun. Tärkeässä roolissa on asioiden selvittämisen sitkeys ja halu vaikuttaa asiakkaan hankinnan onnistumiseen. Hankinta-asiantuntijan työ on tarkkuutta ja välillä kärsivällisyyttä vaativaa. Toimeksiannoissa pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja oppimaan eri organisaatioissa joka kerta jotakin uutta. Gofore työantajana on tarjonnut minulle vapautta ja vastuuta kouluttaa itseäni ja hankkia työssä tarvittavia tietoja. Olen voinut itse määrittelemälläni tavalla kehittää ammattitaitoani ja samalla seurata ajan hermolla mitä hankintojen ympärillä tapahtuu markkinoilla."

- Leena Virta-Niemi, Procurement Consultant

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522054
  • Tehtäväalue: IT & Tech, Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Vantaa