(Poistunut julkaisusta)

ICT -hankintojen konsultti
Gofore Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

 

Mitä toivomme sinulta

Konsultin tehtävässä työskentelet asiakkaiden kehityshankkeissa auttaen ratkomaan erilaisia kehitystarpeita ja hankkimaan niihin liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Kykenet jäsentämään laajat kehitystarpeet, määrittelemään hankinnan kohteen vaatimuksineen, auttamaan parhaan hankintamallin ja -menetelmän valinnassa sekä toteuttamaan ja viemään läpi hankintaprojektin kokonaisuudessaan.

Puhut sujuvasti teknologiaa ja liiketoimintaa ja pystyt kehittämään asiakkaan toimintaa innovatiivisten hankintojen kautta. Tunnet ICT-ratkaisut tietojärjestelmien tai palveluiden osalta sekä niihin liittyvät lainalaisuudet. Sinulla on aikaisempaa kokemusta julkishallinnon ICT-hankinnoista joko julkishallinnon organisaation edustajana tai julkishallintoa konsultoivassa roolissa ja tunnet julkisten hankintojen kilpailutustapoja. Hankintaosaamisen lisäksi katsomme eduksi kokemuksen projektijohtamisesta ja määrittelytyöstä sekä alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon.

Hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla rakentamassa kanssamme digitaalista Suomea.

 

Goforelaiselta

"Hei, olen Leena Virta-Niemi ja työskentelen Goforella hankinta-asiantuntijana. Hankinta-asiantuntijan roolissa autan asiakkaitamme kilpailutusten eri vaiheissa. Usein olen mukana jo tietopyyntövaiheessa muodostamassa tarvittavia kysymyksiä sekä keskusteluissa mahdollisten toimittajien kanssa. Hankinnan edetessä olen mukana tarvittavien dokumenttien työstämisessä sekä itse tarjouspyynnön laatimisessa nykyään sähköiseen kilpailutusjärjestelmään. Usein vastuullani on myös hankintaprojektin kokonaisaikataulutus sekä aikataulussa pysyminen. Hankinta-asiantuntijana tarvitsen tietämystä ja kokemusta hankintalaista sekä erityisalojen hankintalaista että JHS 166 ehtojen käytöstä. Osaan myös suositella asiakkaillemme erilaisia käytäntöjä hankintojen laatukriteeristöön sekä vertailuhinnan muodostamiseen että tarjousten arvosteluun. Tärkeässä roolissa on asioiden selvittämisen sitkeys ja halu vaikuttaa asiakkaan hankinnan onnistumiseen. Hankinta-asiantuntijan työ on tarkkuutta ja välillä kärsivällisyyttä vaativaa. Toimeksiannoissa pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja oppimaan eri organisaatioissa joka kerta jotakin uutta. Gofore työantajana on tarjonnut minulle vapautta ja vastuuta kouluttaa itseäni ja hankkia työssä tarvittavia tietoja. Olen voinut itse määrittelemälläni tavalla kehittää ammattitaitoani ja samalla seurata ajan hermolla mitä hankintojen ympärillä tapahtuu markkinoilla."

Leena Virta-Niemi
Procurement Consultant