(Poistunut julkaisusta)

ICT-hankintojen asiantuntija
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haluatko rakentaa uraasi maailman johtavassa konsultointiyrityksessä? Mikäli viihdyt dynaamisessa työympäristössä ja haluat työskennellä yhdessä oman alansa huippuasiantuntijoiden kanssa, tämä voi olla mahdollisuutesi. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme. Meille on tärkeää ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoimintaa ja ratkoa siihen liittyviä monimutkaisia haasteita asiantuntijuudellamme.
 
Teknologiakonsultoinnin kasvua tukemaan etsimme nyt
 
ICT-hankintojen asiantuntijaa

Mistä on kyse?

Työ Deloitten teknologiakonsultoinnissa pitää sisällään johdon konsultointia ja teknologiaratkaisuiden viemistä käytäntöön. Roolissasi viet läpi yhdessä asiakkaiden ja Deloitten tiimin kanssa pitkiä ja lyhyempiä ICT-palvelujen, -projektien, pilviratkaisujen, sovellusten hankintaprojekteja ja kokonaisulkoistuksia neuvonantajan tai projektipäällikön roolissa. Toimeksiannot kattavat vaihtelevasti hankintaprosessin eri vaiheita aina strategian suunnittelusta hankinnan toteutukseen ja siirto- tai implementaatioprojektien tukemiseen.
Toimit aktiivisessa yhteistyössä sekä asiakkaiden ICT- että hankintajohdon ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi kommunikoit ja vaikutat sujuvasti toimittajien ja liiketoiminnan edustajien suuntaan kunkin projektin luonteen mukaisesti. Samalla liityt osaksi Deloitten hankintaneuvonnan ja teknologiakonsultoinnin paikallista tiimiä sekä laajaa, osaavaa kansainvälistä verkostoa.

Mitä me tarjoamme?

Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Lähestymistapamme on vahvasti liiketoimintalähtöinen ja tarjoamamme ratkaisut ovat käytännönläheisiä. Toimimme globaalien asiakasyritystemme sekä julkisen sektorin toimijoiden tukena digitaalisessa murroksessa tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme kanssa. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.

Sinustako uusi deloittelainen?

Uskomme, että menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus (noin 5 vuotta) ja näyttöjä kilpailutus- ja neuvotteluprosessien tuloksellisesta läpiviennistä. Olet hankkinut ICT-palvelujen, toimittajien ja teknologioiden tuntemusta ja tunnet myös alan tyypillisten menettelyiden, kaupallisten periaatteiden sekä sopimusrakenteita. Näiden asioiden lisäksi arvostamme myös:

  • projektinhallintakokemusta
  • vahvoja kommunikaatio-, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
  • innostusta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisin ja oppia uutta
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä kirjallisesti että neuvottelutilanteissa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 16.9., ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Janne Gerdt kertoo sinulle mielellään lisää. Jannen tavoitat parhaiten tiistaina 4.9. klo 14-15 numerosta 050 582 6056. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi.  Hakemukset pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmämme kautta.