(Poistunut julkaisusta)

ICT-hankintapäällikkö
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme Työllisyysrahastoon ICT-hankintapäällikköä

ICT-hankintapäällikkönä vastaat Työllisyysrahaston ICT-hankintatoiminnosta. Tässä tehtävässä määrittelet ja ylläpidät ICT-hankinnan ja toimittaja- sekä sopimushallinnan toimintamallin sekä johdat ja kehität toimittajayhteistyötä ja -ekosysteemiä. Koordinoit rahaston ICT-hankintoja ja sopimushallintaa sekä tuet kilpailutusten toteuttamisessa.

Vastaat siitä, että Työllisyysrahaston ICT-hankinnat on toteutettu tehokkaasti ja arvoa tuottavasti sekä julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä noudattaen. Vastuullesi kuuluu, että Työllisyysrahaston hankinta- ja sopimusprosessi tuottaa laadullisesti ja kokonaiskustannuksiltaan mahdollisimman optimaalisia ratkaisuja rahaston strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on usean vuoden kokemus toimimisesta ICT-hankintojen ja kilpailutusten parissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on:

  • vahva osaaminen ja kokemus ICT-hankinnan sekä toimittaja- ja sopimushallinnan toimintamallista ja tehtävistä
  • vahva tietämys ICT-trendeistä ja palvelutoimittajista
  • julkisen hankinnan periaatteiden tuntemus joko tilaaja- tai toimittajapuolelta
  • hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja organisointitaidot
  • kyky johtaa ICT-hankintasalkkua strategian mukaisesti
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Lisäksi odotamme:

  • ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • kykyä kehittää toimintamalleja
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja​

Liity joukkoon

Tervetuloa asiantuntijoiden joukkoon monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Virpi Halme kertoo sinulle mielellään lisää. Virpin tavoitat puhelimitse numerosta 041 533 1376 maanantaina 8.7.2019 klo 14.00-16.00, torstaina 11.7.2019 klo 9.00-10.30 tai tiistaina 6.8.2019 klo 8.30-10.00.

Voit hakea tehtävää 7.8.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!