(Poistunut julkaisusta)

ICT Guru Espooseen tai Tampereelle
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme ICT Gurua Espooseen tai Tampereelle.

ICT Gurunamme vastaat muun muassa alusta-asennuksista sekä ohjelmistoasennuksista ja –päivityksistä omien tuotteidemme eli Mepco HRM ja MepcoPro osalta. Työpäivääsi sisältyvät mm. asiakkaan teknisen ympäristön suunnittelua ja pystyttämistä, pilviratkaisujen käyttöönottoa, etäyhteyksien hallintaa ja näihin liittyvää konsultointia ja dokumentointia. Neuvot asiakkaita sertifikaateissa, VPN-yhteyksien avaamisessa ja suunnittelet heidän kanssaan erilaisia autentikaatioratkaisuja; Autat siis asiakkaitamme luomaan parempaa työelämää.

Työssäsi käytät vaatimattomasti seuraavia teknologioita:

  • Windows palvelimet ja virtuaaliympäristöt: Hyper-V, VMware, VirtualBox, Azure
  • Autentikaatiomenetelmät: AD, ADFS, SQL, Claimipohjaiset
  • IIS asennukset ja konfigurointi
  • Sql Server asennukset ja konfigurointi
  • Etäyhteydet: VPN, GotoAssist, Citrix
  • Palomuurit (Windows/Rauta)
  • Tietoturva (sertifikaatit, palomuurit, jne)
  • Sertifikaatit (asennus, käyttö)
  • Luemme eduksesi, jos sinulla on kokemusta Mepco HRM sovelluksesta sekä Cloud järjestelmistä (esim Azure)

Toivomme että nautit asiakkaiden auttamisesta, ja kykenet palvelemaan heitä sekä suomeksi että englanniksi. Pyrit tekemään tarkkaa ja laadullista työtä, vaikka aikataulut voivatkin ajoittain olla tiukat.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni https://youtu.be/910aAbWKrVo sekä Sovelluskonsulttimme Juho https://youtu.be/ObStmHxGoN8 ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudelle tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Jukka vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse jukka.kuronen(at)accountorhr.fi. Jukan tavoitat myös puhelimitse tiistaina 13.11. klo 15-16sekä torstaina 15.11. klo 15-16 numerosta +358 40 746 8554.

Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä ihmeessä avoin hakemus. Innolla odotamme uusia kollegoitamme, paikkasi on jo katettu!