(Poistunut julkaisusta)

ICT-erikoisasiantuntija / Fingrid Oyj, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

 

Fingrid on vastuullinen, dynaaminen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa, ja se kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Fingridin Kapasiteetti- ja loppukäyttäjäpalvelut -yksikkö vastaa yhtiön ICT-infran ja loppukäyttäjäpalveluiden toteuttamisesta ja kehittämisestä hybridiarkkitehtuurissa hyödyntäen uusimpia teknologioita ja työkaluja. Yksikön toiminnalla on merkittävä rooli Fingridin liiketoiminnan jatkuvuuden hallinnassa niin normaalioloissa kuin poikkeustilanteissakin.

Yrityskulttuurimme on avoin, yhteisöllinen, uudistuva ja tavoitteellinen. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti ja tasapainoisesti. Haemme laatua ja tehokkuutta yhdistämällä oman ydinosaamisemme maailman parhaiden toimijoiden kanssa. Olemme yksi Suomen parhaimmista työpaikoista.

Haemme Sinua

ICT-erikoisasiantuntija

Fingridissä tehtäviisi kuuluvat loppukäyttäjäpalveluiden hallinta ja kehittäminen, ulkoistettujen palveluiden toimittajahallinta, päätelaitehallinnan kehittäminen digitalisoituvassa toimintaympäristössä sekä osallistuminen yhtiön erilaisiin kehityshankkeisiin ICT-vastuuhenkilönä.

Olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen ICT-ammattilainen, jolla on kyky ja halu ottaa vastuu laajoista kokonaisuuksista. Sinulla on pitkä käytännön kokemus ICT-loppukäyttäjäpalveluiden kehittämisestä sekä näyttöjä erinomaisesti hoidetuista ulkoistettujen palveluiden hallinnasta. Projektimuotoinen työskentely on sinulle itsestään selvyys ja prosessien ja toiminnallisuuksien kehittäminen tuttua. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Meille on tärkeää löytää uusi fingridiläinen, jolla on relevanttia työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahvaa ongelmanratkaisutaitoa.  Toivomme saavamme avoimen ja innostuneen työyhteisön jäsenen, jonka kanssa tiimityö sujuu mutkattomasti.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn, jolla on merkitystä. Tiimissämme saat itsenäisen vastuualueen ja osaavan tiimin tuen. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen, siksi ihmiset viihtyvät meillä. Ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hannu Kainulainen, puh. 0400 707 563, to 20.9. klo 14–16 ja to 27.9. klo 14–16. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 30.9.2018 mennessä. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.