ICT Business Systems Specialist
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haemme ICT Business Systems Specialistia Helsinkiin noin vuoden määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen. Tehtävässä vastaat nykyisten liiketoimintasovellusten hallinnasta ja käyttäjätuesta sekä osallistut konsernin uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin ja sen suunnitteluun. Työssäsi painottuvat toimittajahallinta ja kehitystöiden koordinointi sekä viestintä liiketoiminnan ja IT:n välillä. Toimit keskeisten toiminnanohjausjärjestelmiemme pääkäyttäjänä. Osallistut myös kansainvälisen konsernimme yhteisiin kehityshankkeisiin ja –projekteihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme vähintään muutaman vuoden kokemusta haasteellisista IT-tehtävistä. Edellytämme tietokantaosaamista (SQL ja XML) sekä kykyä ymmärtää liiketoiminnan tarpeita sovelluskehityksen näkökulmasta. Sinulla on kyky johtaa erilaisia projekteja ja kehityshankkeita vahvalla osaamisellasi ja itsenäisellä työotteella. Dynamics 365- tai Salesforce-alustojen aikaisempi tuntemus ja osaaminen sekä migraatiokokemus katsotaan eduksi. Etsimme asiakaspalveluhenkistä, luotettavaa, joustavaa ja  vastuuntuntoista osaajaa. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.  Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/rekry viimeistään 30.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261022
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: to 18.4. klo 12-14 sekä to 25.4. klo 9-11 kehitysjohtaja Ville Välikangas, p. 050 436 4605.