(Poistunut julkaisusta)

ICT Business Partner
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme ICT Business Partneria Omaeläinklinikalle

Mitä etsimme?

Sinua palveluliiketoiminnasta ja kasvuyrityksessä työskentelemisestä kokemusta omaavaa, ratkaisukeskeistä tekijää. Olet sisäistänyt digitalisaation hyödyt kasvun tueksi, ja pystyt kehittämään koko ICT-infraamme. Tehtävä on uusi, joten pääset sekä strategisen tason pohdintoihin että hands-on toteutukseen mukaan. Vastaat budjetista ja hankinnoista, ymmärrät sähköistä kaupankäyntiä sekä kenties myös Provet Cloud -järjestelmää. Johdat IT-tukeamme ulkopuolisen kumppanin kanssa. Kuten tiedät, työssäsi on paljon eri projekteja, joten niiden eteenpäin vieminen on sinulle luontaista. Meillä toiminta on ketterää ja tavoitehakuista - toivottavasti tunnistat samat elementit itsestäsi.

Sinulla on vähintään soveltuva AMK-tutkinto. Työskentelet Pitäjänmäellä, ja pystyt myös ajoittain matkustamaan kotimaassa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit talousjohtajallemme.

Etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme osaava, empaattinen ja kehittyvä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme todellisen näköalapaikan eläinlääkintäalaan jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessämme. Olemme joustava ja innovatiivinen, suurella sydämellä työtä tekevä eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi. Tehtävässä on aito mahdollisuus vaikuttaa Omaeläinklinikan kasvuun alan voimakkaassa kehitysvaiheessa. Kokemus toimialalta on etu. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja alan kilpailukykyiset edut. Meillä on loistava työyhteisö ja rento tavoitteellinen tekemisen meininki.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle - lemmikkisi parhaaksi.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 2.10.2020 sivuilta www.experis.com. Lisääthän mukaan palkkatoiveen, hakemuksen ja CV:n.
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist@fi.experis.com, puh. 050 369 9464 tai Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.