(Poistunut julkaisusta)

ICT -automaatioharjoittelija, osa-aikainen, Granlund Oy, Helsinki
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Tiedätkö, mitä tarkoittaa IoT? Entä löytyykö sinulta halua työskennellä uudenlaisten rakennusautomaatioratkaisujen parissa? Oletko proaktiivinen ja pystyt työskentelemään myös mukavuusalueen ulkopuolella mielenkiintoisten haasteiden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ICT -automaatioharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Granlund Oy:lle, asiakaspalveluhenkistä ICT -automaatioharjoittelijaa 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (15 h/vko) ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykseen. Kykynsä ja kehittymishalunsa näyttävällä tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhteessa myös määräaikaisuuden jälkeen.

ICT -automaatioharjoittelijana työtehtäväsi pitävät sisällään rakennusautomaatiosuunnittelun avustavia tehtäviä kuten kiinteistöjen automaatiojärjestelmien toimintakuvauksia ja toiminnallisuuksien suunnittelua. Lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa ICT -konsultoinnin tehtävissä liittyen taloteknisiin automaatiopalveluihin. Tässä tehtävässä pääset mukaan varmistamaan, että hyvin toimivan rakennusautomaation avulla kiinteistöt toimivat energiatehokkaasti ja kiinteistöjen sisäolosuhteet pysyvät optimaalisilla tasoilla.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista (https://www.granlund.fi/). 

Pääasialliset tehtävät

  • Rakennusautomaatiosuunnittelun avustavat tehtävät
  • ICT konsultointi yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa IT tai ICT opintojen parissa (esim. AMK, DI)
  • Ymmärrystä tietojärjestelmistä, tietoverkoista ja IoT -ratkaisuista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hypätä mukavuusalueen ulkopuolelle
  • Proaktiivista työotetta ja innokkuutta uuden oppimiseen
  • Aikaisempi tietämys rakennusautomaatiosta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisiin korjausrakentamisen rakennusautomaatiosuunnittelun asiakasprojekteihin yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa
  • Innostavan työympäristön sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
  • Yrityskulttuurin, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat tärkeitä, mikä näkyy myös henkilöstötyytyväisyydessä – 98% suosittelisi Granlundia työpaikkana eteenpäin

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 5.5.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.