(Poistunut julkaisusta)

ICT-Asiantuntijoita
InfoCare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
InfoCare Oy
Toimenkuva
Etsimme yhteistyökumppanillemme ICT-Asiantuntijoita. ICT-Asiantuntija toteuttaa itsenäisesti asiakkaalta tulevia lähitukipalvelupyyntöjä, mm työasemien, ohjelmistojen sekä oheislaitteiden asennus, huolto ja ylläpitotehtävät. Osallistut tarvittaessa päivystykseen paikallisen käytännön mukaan. Tehtäviisi kuuluu myös tiimijäsenten ohjaaminen ja opastaminen.
Odotamme sinulta
Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon. Olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja omaat ison annoksen ongelmanratkaisukykyä. Työ on erittäin itsenäistä ja vaatii laaja-alaista osaamista ja oma-aloitteisuutta. Henkilöllä tulisi olla vahva kokemus IT-tuen tehtävistä asiakasympäristöissä ja hyvä tuntemus erilaisten tikettijärjestelmien käytöstä. Työ tapahtuu pääkaupunkiseudun alueella ja on liikkuvaa eli henkilöllä tulisi olla ajokortti ja auto käytössä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävä edellyttää tietoteknisen alan ammatillinen koulutus ja parin vuoden alan työkokemuksen tai noin viiden vuoden työkokemuksen kautta hankittu pätevyys.
Muut tiedot
Mikäli sinulta löytyy jo asiointiprofiili www.vmp.fi, niin merkitse tämä paikka kiinnostavaksi ja lisää CV:si palkkatoiveen kera. Jos olet uusi hakija, täytä sivuillamme www.vmp.fi oma profiilisi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen CV:n kera salo@vmp.fi.
Kesto
30.9.2020
Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, salo@vmp.fi, 0445729949
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.03.2020 mennessä.