ICT- asiantuntija
Fingrid

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Avoin, rehti, tehokas ja vastuullinen ovat Fingridin arvot. Allekirjoitatko nämä ja lähdet mukaan tekemään Fingridistä ICT-palveluiden edelläkävijää?

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Huolehdimme siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä joka hetki. Olemme tärkeässä roolissa yhteiskunnassa sekä ilmastonmuutoksen torjunnassa, rakentamalla alustaa puhtaalle sähköjärjestelmälle. Teemme työtä, jolla on merkitystä meidän jokaisen suomalaisen arkeen. Olemme tutkitusti myös yksi Suomen parhaista työpaikoista ja meillä työn merkityksellisyys on huipussaan.

Fingridin ICT-palveluhallinta- ja arkkitehtuuriyksikkö vastaa osaltaan IT-infrastruktuuriin käytettävyydestä ja suorituskyvystä, varmistaen ympäristöjen jatkuvuuden korkeatasoisilla tietoturvaratkaisuilla sekä loppukäyttäjäpalveluilla. Ydintehtäviämme on varmistaa, että jokaisen fingridiläisen päivittäiset työt sujuvat teknisesti mahdollisimman mutkattomasti ja turvallisesti, ja tämän tehtävän haluamme suorittaa kiitettävin arvosanoin.

Haluatko kehittyä ICT-infrastruktuuripalveluiden huippuosaajaksi ja tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä?

 

Haemme tiimiimme Helsinkiin

ICT-asiantuntijaa

Tehtävässä pääset osaksi neljänkymmenen oman alansa ammattilaisen ICT-toimintoa. Olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä. Voit olla työurasi alkutaipaleella oleva asiantuntija tai pidempään alalla työskennellyt tekijä. Olet hankkinut perusosaamisen erilaisten infrastruktuurialustojen ylläpito- ja kehitystehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja into ICT-infrastruktuuripalveluihin liittyviä tehtäviä kohtaan sekä aito halu oppia uutta. Työssä saat vastuuta kokonaisuuksista ja uusia haasteita, mutta osaava tiimi on tukenasi matkan varrella. Tässä näköalapaikassa voit saada oppia alan huippuammattilaisilta uniikissa ympäristössä ja kehittää osaamistasi modernien teknologioiden parissa.

 

Tehtäviisi kuuluu

• Virtualisoidun ja fyysisen palvelinympäristön ylläpito- ja tukitehtävien koordinointia
• Alustainfrastruktuurin kehitystehtäviä
• Palveluihin liittyvien muutospyyntöjen koordinointia
• Osallistuminen liiketoiminnan ICT-liitännäisiin kehitysprojekteihin

 

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta sekä osaamista yleisimmistä ICT-infrastruktuurituotteista kuten esim. VMware, Windows Server, Linux Server, MS SQL, PostgreSQL. Haluat ottaa vastuuta kokonaisuuksista ja ratkaista ongelmia. Tarvittaessa olet myös valmis käyttämään englantia työtehtävissäsi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus oppia uutta. Vuorovaikutustaitoja tarvitaan, sillä toimit roolissasi tärkeänä osana ICT:n ja liiketoiminnan välisessä palveluiden kehitystyössä.


Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän, kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Meillä pääset oppimaan uutta ja kehittymään asiantuntijaksi osaavien työkavereiden ympäröimänä! Vaikka meiltä ei liukumäkiä tai biljardipöytiä löydy, Fingrid on yksi Suomen parhaista yrityksistä, jossa henkilöstöä kuunnellaan ja esimiestyötä kehitetään jatkuvasti. Fingridiläisten henkilöstön suositteluindeksi, eNPS, on työpaikallamme huikeat 71 – meillä viihdytään!

 

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Jos tunnistat itsesi ja haluat mukaan ammattilaisten joukkoon, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.10.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Pölkkynen, päällikkö, ICT-palveluhallinta- ja arkkitehtuuriyksikkö (sami.polkkynen@fingrid.fi, 030 395 5117). Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot