ICT-asiantuntija

Meidän IT ja talous Oy
Tietoa tehtävästä

Oletko reipas, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen IT-osaaja? – Tule Meitalle ICT-asiantuntijaksi!

Haemme hyvät tietotekniset sekä vuorovaikutustaidot omaavaa IT-alan ammattilaista ICT-asiantuntijaksi Lappeenrantaan. Työpisteesi sijaitsee Meitan Lappeenrannan toimistolla ja työtehtäviisi kuuluu service deskissä suoritettava käyttäjien puhelinneuvonta ja teknisten ongelmien ratkaisu sekä asiakkaan luona lähitukena suoritettava työasemien tekninen tuki ja työasemien sekä oheislaitteiden asennukset. Pääset myös osallistumaan käyttöönottoprojekteihin. Työsuhde on vakituinen.

Edellytämme sinulta tavoitteellista työskentelyotetta ja kykyä saattaa tehtävät loppuun, luovaa ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta, sekä hyviä viestinnällisiä taitoja ja asiakaspalveluasennetta.

Toivomme sinulta:

  • Kahden vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja asiakaspalvelusta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja O365-tuotteiden hyvää hallintaa
  • Työasemien ja lisälaitteiden sekä mobiililaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)
  • Ajokortti B-luokka

Meitalla saat haastavan ja innostavan työnkuvan lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan kunta-alan palvelutuotantoon. Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Pääset myös työskentelemään viihtyisässä ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on vahva tekemisen meininki. Meitasta saat joustavan ja vakaan työnantajan sekä monipuolisia henkilöstöetuja, kuten kattavat työterveyshuollon palvelut, reilut vuosilomat sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun. Tarjoamme lisäksi AVAINTA-työehtosopimuksen edut.

Tartu tilaisuuteen ja hae mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Timo Toropainen timo.toropainen@meita.fi, p. 0401579659 12.4. klo 13.00 – 13.30 ja 19.4. klo 13.00 – 13.30. Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 3.5.2021 mennessä www.meita.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 2.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Timo Toropainen timo.toropainen@meita.fi, p. 0401579659

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta