ICT-asiantuntija
Turku Energia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
HAEMME JUURI SINUA ICT-ASIANTUNTIJAKSI

ICT-asiantuntijana työskentelet Kehitys ja tiedonhallinta –tiimissämme ja vastaat omalta osaltasi asiakashallinnan ja laskutuksen tietojärjestelmien ylläpidosta ja osallistut myös niiden kehitykseen. Tietojärjestelmien välisten integraatioiden ylläpito Frends-integraatioalustaa hyödyntäen sekä kriittisten ICT-prosessien valvonta ovat merkittävä osa työtäsi. Olet myös omalta osaltasi tukemassa käynnissä olevaa asiakaspalvelujärjestelmän ja raportointiratkaisun uudistamisprojektia, jonka myötä olemme valmistautumassa kansallisen sähkömarkkinoiden tiedonvaihtoratkaisun datahubin käyttöönottoon helmikuussa 2022. Tehtävä on määräaikainen ja se kestää vähintään elokuun 2022 loppuun asti.

Toivomme sinulta soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi hyvää tietotekniikan osaamista. Sinulla on kokemusta tietojärjestelmien ylläpidosta ja tietojärjestelmäintegraatioista. Työskentelytyyliltäsi olet analyyttinen ja täsmällinen, mutta olet myös yhteistyökykyinen ja osaat tuoda oman osaamisesi liiketoimintojemme tueksi. Arvostamme myös raportointi- ja tietoliikenneosaamista sekä kokemusta tietojärjestelmäprojekteista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 2.12.2020 täyttämällä ICT-asiantuntijan sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Yrjö Kujala, p. 050 5573 152, soittoajat ma 23.11.2020 ja ma 30.11.2020 klo 15.00-16.30.

Turku Energia on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401580
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku