(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Masino Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Etsimme palvelukseemme sinua,

ICT-asiantuntija

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vahvistusta ICT-yksikköömme Vantaalle. ICT-asiantuntijana työskentelet konsernipalvelufunktiossa ja tarjoat nykyaikaisia tieto- ja viestintätekniikkapalveluita Masino Groupin seitsemälle yhtiölle. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti yhteistyössä koko Masino Groupin henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa, pääosin suomeksi mutta tarvittaessa myös englanniksi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä ICT-johtajan kanssa, jolle myös raportoit. 

  • Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:
  • Tietojärjestelmien ja laitteiden ylläpito- ja kehitystehtävät
  • Henkilöstön opastaminen ja tuki tietojärjestelmien käytössä
  • Integraatioiden rakentaminen järjestelmien välille
  • Osallistuminen ICT-ympäristön kehittämiseen ja kumppaniverkoston rakentamiseen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikan insinööri tai tietojenkäsittelyn tradenomi. Sinulla on ICT-alalta vähintään noin viiden vuoden kokemus. Masino Groupissa on käytössä Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä, arvostamme erityisesti osaamistasi siitä. Microsoft Office -ohjelmistojen osaaminen on plussaa.

Luonteeltasi olet kärsivällinen ja avulias. Pystyt pitämään käsissäsi montaa lankaa samaan aikaan. Olet liiketoimintalähtöinen ja hallitset ERP:n ylläpidon.  Lisäksi sinulla tulee olla halua ja kykyä kehittää ICT-toimintoja kasvavaa liiketoimintaa tukevaksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet etsimämme henkilö ja haluat olla mukana vahvasti kasvavassa ja digitalisoituvassa liiketoiminnassa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen perjantaihin 13.11.2020 mennessä osoitteeseen ville.valonen@talenthunters.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Executive Consultant Ville Valonen puh. 040 486 0519 
pe 30.10. klo 12:00–13:00 ja pe 6.11. klo 12:00–13:00.