(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Kartoitamme jatkuvasti IT-alan asiakasyrityksillemme teknisiä asiantuntijoita, joilla on jo työkokemusta alalta, sekä samalla potentiaalia kehittyä tehtävien mukana lisää. Työpaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla.

IT-asiantuntijana tulet työskentelemään osana tiimiä tai itsenäisessä roolissa riippuen asiakkaan ympäristöstä. Työssäsi tulet hoitamaan monipuolisia teknisiä tehtäviä yritysasiakasrajapinnassa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa järjestelmiin ja sovelluksiin liittyviä ylläpitotehtäviä sekä monipuolista ongelmanratkaisua. Voit olla esimerkiksi Windows- tai Linux-palvelinosaaja, tai verkkopuolen asiantuntija, joka haluaa kehittää itseään monipuolisessa tehtäväkentässä.

Vankan asiakaslähtöisyyden lisäksitoivomme sinulta esimerkiksi:

• Soveltuvaa IT-alan koulutusta

• Tietotaitoa monipuolisista infraympäristön ylläpitotehtävistä

• Työkokemusta työasemien, tietoliikenteen ja tietoturvan saralta

• Laajaa Microsoft - tuntemusta ja osaamista

• Linux-osaamista

• VMWare-osaamista

• Ongelmanratkaisukykyä, järjestelmällisyyttä ja itsenäistä työotetta

Asiakkaamme tarjoavat mielenkiintoisen tehtäväkentän haasteellisissa tehtävissä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi. Tueksesi saat osaavan ja innostuneen tiimin.

Nettisivuiltamme voit kurkata, millaisiin asiakasyrityksiin kauttamme voi työllistyä ja millaista on työskennellä Barona IT:llä: barona.fi/techsupport

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laitathan hakemuksesi hakuportaaliimme CV:n kera jo tänään, sillä toiveitasi vastaava tehtävä voi odottaa jo tekijäänsä! Kerro meille hakemuksessasi, mitä odotuksia sinulla on työelämällesi, mikä juuri sinua motivoi ja millaista työtä haluaisit tehdä.

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen.