ICT-asiantuntija
Savon ICT-palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme ICT-asiantuntijoita

Oletko iloinen, huumorintajuinen, jämäkkä persoona ja toimit mielelläsi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja ratkot heidän ICT-ongelmiaan lähitukena paikan päällä tai puhelimitse?

Haemme joukkoomme ICT-asiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen Iisalmen, Vieremän ja Lapinlahden toimipisteisiimme. Hae rohkeasti, osa asiantuntijapaikoista sopii myös vastavalmistuneille tai valmistuville.

Työn kuvaus

ICT-asiantuntijana työskentelet asiakaspalvelutiimissä. Työsi painottuu asiakkaalla tapahtuvaan lähitukeen. Tehtäviin kuuluu tietokoneiden, oheislaitteiden sekä mobiililaitteiden hankintaa ja asennusta. Ohjelmistojen asentamista, ylläpitoa sekä Helpdesk-työtä.

Mitä toivomme Sinulta

Olet asiallinen, toimit mielelläsi osana tiimiä eikä uusien asioiden opettelu pelota. Osaat työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta osaat myös pyytää muilta apua. Otat vastuun tekemästäsi työstä. Ajokortti ja auton päivittäinen käyttömahdollisuus on välttämätön työtehtävien hoitamisessa.

Työn vaatima tekninen osaaminen

Toivomme hyvää osaamista seuraavista osa-alueista: Active Directory käyttäjätunnusten hallinta, Windows 10, Office 365, työasemien ja mobiililaitteiden hallinta. Jos sinulla on SCCM, Intune, verkko tai muuta erityisosaamista, laita tieto hakemukseen.

Mitä tarjoamme sinulle

Sinulle on tarjolla vakituinen työpaikka mukavassa, kehittyvässä ja ammattitaitoisessa yrityksessämme. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi. Vastuualueesi tulee olemaan Iisalmessa, Vieremällä tai Lapinlahdella, mutta tarvittaessa liikut myös muissa toimipisteissämme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340178
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Lapinlahti, Vieremä
  • Lisätietoja antaa: Timo Komulainen, +358406804642, timo.komulainen@ysit.fi, Laita sähköpostiin osoitekenttään teksti ”ICT-asiantuntija, lisätietoja”