(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Oletko näppärä IT-osaaja ja kiinnostunut toimimaan CAD-maailmassa? Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen teknisen koulutuksen omaavaa henkilöä vastaamaan erilaisten suunnittelutyökalujen- ja lisenssien hallinnasta.

Toimit siis CAD-maailmassa vastaten suunnittelutiimin järjestelmien toimivuudesta ja ajantasaisuudesta. Vastaat suunnitteluohjelmien lisensseistä ja siirrät piirustuksia ohjelmistosta toiseen päivityksien yhteydessä. Ylläpidät sekä kehität ohjelmistoympäristöä tarpeen mukaan. Roolisi sisältää myös muita IT-tehtäviä, jotka tulevat tarkentumaan osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Teet yhteistyötä sekä asiakkaiden, että sisäisten projektiryhmien kanssa, myös kansainvälisesti.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä jonkin asteista 3D-ohjelmien tuntemusta. Olet näppärä erilaisten ohjelmien kanssa ja IT-taitosi ovat hyvällä tasolla. Saatat omata näitä ominaisuuksia koulutuksesi, työhistoriasi tai harrastuksiesi puolelta. Teet yhteistyötä kansainvälisesti, joten englannin kielen taito on ehdoton tehtävässä onnistumiselle. Matkustusvalmiutta odotamme Suomen sisällä kerran tai pari kuukaudessa.

Työn ehdottomana etuna on mielenkiintoiset asiakkaat yrityksessä, joka on omalla alallaan Pohjoismaiden ja Baltian suurin yritys. Mikäli kiinnostuit hae tehtävään mahdollisimman pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.