(Poistunut julkaisusta)

ICT-ASIANTUNTIJA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

 

Haemme nyt Apottiin kokenutta

ICT-ASIANTUNTIJAA

 

Apotti-hanke on mittava toiminnan muutoksen hanke, jossa toteutetaan ja implementoidaan maailman ensimmäinen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalihuollon yhdistävä asiakas- ja potilastietojärjestelmä, Apotti järjestelmä. Järjestelmällä on merkittävä toiminnan ohjauksen rooli. Oy Apotti Ab on asiakasorganisaatioidensa omistama yritys, jonka tehtävänä on toteuttaa Apotti-hanke, tukea järjestelmän käytössä ja kehittää sitä eteenpäin asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

Työskentelet osana Apotin ICT-tiimiä, keskeisenä työtehtävänä Apotin työasemien ja mobiililaitteiden hallinta, muutokset, käyttäjätuki ja -ohjeistukset. Lisäksi osallistut tietoverkkojen suunnitteluun palvelutoimittajan kanssa sekä toimit projektipäällikkönä ICT-palveluiden päivitys- ja käyttöönottotehtävissä.

Toimit yhteyshenkilönä ulkopuolisiin palvelutoimittajiin. Osallistut uusien ICT-palvelutuotteiden ja -prosessien ideointiin, määrittelyyn ja toteutukseen, sekä vastaat työasema- ja tietoverkkopalveluiden päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta. Palvelet toisinaan Apotin ICT-palvelupisteellä Apotin työntekijöitä erilaisissa tuki-, opastus- ja IT-laitetoimitustehtävissä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen ICT-palvelutuotannon, ongelmaselvityksen ja muutoshallinnan ammattilainen. Sinulla on usean vuoden vahva kokemus tietoverkoista, Microsoft AD-järjestelmien sekä Office365-sovellusten tai Azure ylläpidosta ja kehittämistehtävistä. Tunnet ITIL- ja ITSM-palveluhallinnan keskeiset prosessit sekä projektihallinnan menetelmät. Olet käytännönläheinen asioiden toteuttaja, jolla on lisäksi näyttöjä ICT-palveluvastuusta sekä ICT-projektien onnistuneesta suunnittelusta ja läpiviennistä asiantuntijana tai projektipäällikkönä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi kokemusta sovellustuesta, käyttöpalveluista, käyttäjähallinnasta ja kertakirjautumisratkaisuista. Lisäksi projektihallinnan IPMA-C, PMI PMP tai vastaavaa sertifikaatti on eduksesi.

Tule mukaan tekemään Suomen sote-sektorin suurinta muutosta yli 500 rautaisen ammattilaisen työkaverina. Muutimme juuri monitilatoimistoon Pitäjänmäelle täysin uusittuihin toimitiloihin.

Tarjoamme sinulle:                                                                                            

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset  kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen 1.9. mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Jukka Tarkiainen puh. 050 363 0714, torstaina 22.8., tiistaina 27.8. ja torstaina 29.8.2019 klo 8.00-9.00 ja 15.00-16.00.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi