(Poistunut julkaisusta)

ICT-asiantuntija
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

HAEMME JUURI SINUA ICT-ASIANTUNTIJAKSI

ICT-asiantuntijana vastuullasi on dokumentinhallinnan järjestelmien sekä tiettyjen muiden tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Työskentelet osana tiimiä, mutta sinulla on valmiudet ottaa vastuuta myös kehitysprojektien vetäjänä. Toimit kiinteässä yhteistyössä konsernin liiketoimintojen kanssa ja ratkaiset liiketoimintojen tarpeita modernien ICT-ratkaisujen avulla, varmistaen samalla olemassa olevien ICT-ratkaisujen korkean käytettävyyden.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA soveltuvan korkeakoulututkinnon (esim. insinööri/DI) lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Sinulla on kokemusta ICT-infrastruktuurin hallinnasta (Windows-työasemaympäristö, AD, Office 365, Azure, palvelimet, tietoverkot) tai vaihtoehtoisesti tietojärjestelmien kehittämisestä/ylläpidosta. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta projektityöskentelystä. Hyvät kirjalliset ja suulliset kommunikaatiotaitosi suomeksi sekä englanniksi auttavat sinua tuottamaan dokumentaatiota ja pitämään selkeitä esityksiä vaikeistakin asioista. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen, tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Kokemus dokumentinhallintajärjestelmistä (Sharepoint, Teams, M-Files), tietoturvaratkaisuista, toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmistä sekä IT-palveluhallinnasta (ITIL) on sinulle eduksi. Projektien osalta aiempi kokemuksesi tietojärjestelmien hankinnoista sekä liiketoiminnan prosessien ja järjestelmäarkkitehtuurin kehittämisestä ovat eduksi.
 

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän lisäksi hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi eri osa-alueiden jatkokoulutusten kautta. Työskentelet näköalapaikalla innovatiivisella energiatoimialalla, jossa digitalisaatio on yksi keskeisistä kehitysalueista. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 25.6.2019 täyttämällä ICT-asiantuntijan sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Liitä mukaan CV ja palkkatoivomuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Antto Kulla, p. 050 5573 257, ma 10.6. klo 9-10, to 13.6. klo 8-9, ti 18.6. klo 8-10 tai 19.6. klo 15-16.


Turku Energia on savuton työpaikka.