(Poistunut julkaisusta)

ICT-ASIANTUNTIJA
Loiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme ICT-asiantuntijaa Kajaaniin koordinoimaan Loisteen tietoteknisen ympäristön ylläpitoa ja kehitystä yhdessä asiantuntijoidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tietohallintoamme ja sitä kautta myös osallistumista Loisteen itseohjautuvan, asiakaslähtöisen, vastuullisen ja yhteistyötä korostavan yrityskulttuurimme luomiseen. Toiminnassamme yhdistyy niin alueellisen sähkö- ja lämpöverkon omaisuudenhallinta kuin niihin liittyvät sisäiset palvelut ja kaupalliset liiketoiminnat.

Vastuullasi on erikseen sovittava osa Loisteen tietojärjestelmistä sekä tietoliikenneyhteyksien ja järjestelmäintegraatioiden ylläpito ja kehittäminen sekä näihin liittyvien muutoshankkeiden läpivienti. Lisäksi osallistut konsernimme tietoturva- ja tietosuoja-asioiden kehittämiseen. Osallistut myös näitä koskeviin ICT-projekteihin ja kumppaniverkoston palveluhallintaan. Hallitset erilaiset tietojärjestelmien ongelmatilanteet yhdessä kollegoiden ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa insinööri- tai korkeakoulututkintoa, tietotekniikan ja -liikenteen tuntemusta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta ja oppimishalukkuutta, monipuolista työkokemusta sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen, hyvän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja. Sijaintipaikkasi on Kajaanissa, mutta työskentelet tarvittaessa myös Espoon ja Rovaniemen toimipisteissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisteen Eero Luhtaniemi,  050 505 1283 / eero.luhtaniemi@loiste.fi , parhaiten tavoitettavissa 20.5. klo 15-17 ja 24.5. klo 14-16 tai Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  30.5.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi