(Poistunut julkaisusta)

ICT-Asiantuntija
KSS Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Sinä digitaalisen ICT-kentän tulevaisuuden moniosaaja! Tule tukemaan KSS Energian liiketoimintojen myynnin ja markkinoinnin sekä asiakasrajapinnan digitaalisten palveluiden kehittämistä. KSS Energialla on käynnistynyt hanke, jonka avulla vastaamme energiatoimialan tulevaisuuden haasteisiin.

Olet mukana projektin osatoimituksissa ja toimit yhden osaprojektin tiiminvetäjänä. Raportoit projektipäällikölle ja osallistut aktiivisesti osatoimituksen testaukseen, sekä jalkautat uusia prosesseja liiketoimintojen käyttöön. Toimit yhteyshenkilönä Saas-palvelu toimittajaan, vastaat operatiivisesta ylläpidosta ja käytettävyydestä sekä osallistut palveluiden jatkokehitykseen.

Olet innovatiivinen, oppiva ja yhteistyökykyinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiämme. Nautit työskentelyssä ilmapiirissä, jossa sparrataan. Motivoidut haasteista ja kykenet jalkauttamaan asioita. Olet mukana konkretisoimassa ideoita kehityskokonaisuuksiksi, sekä varmistat, että tuote tai palvelu viedään tuotantoon yhteistyössä palveluntarjoajan ja prosessien omistajien kanssa. Olet kiinnostunut tulevaisuuden ratkaisuista ja pystyt navigoimaan uusille urille voimakkaasti muuttuvassa ympäristössä.

Koulutus- ja työkokemus:

  • Teknisen tai kaupallisen alan tutkinto / AMK tai korkeakoulu

  • Kokemusta projektien hallinnasta, käyttöönotosta ja/tai ylläpidosta mahdollisesti joillain yllämainituilla alueilla

  • Kyky tulkita ja kuvata liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset sekä viedä ne toteutukseen

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja jätä hakemuksesi viimeistään 3.3.2019 Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Arja Martikainen, Barona IT ti-to klo 13-15 p. 040 7621564 tai arja.martikainen(at)barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Projektihallinta, Käyttöönotto, Ylläpito, Raportointi, Projektikoordinaattori
Eduksi luettavat asiat: Järjestelmäkehitys, Palvelumuotoilu, Webbisivujen suunnittelu, Käytettävyys testaus, Digitaalinen liiketoiminta, Digitaalinen markkinointi, Laskutus, Verkkokauppa osaaminen, Asiakastieto, itsepalvelu, markkinoinnin automaatio, SAAS, vaatimusmäärittelyt